Λεμεσός…ερχόμαστε

Όπως δείχνει ο βαθμολογικός πίνακας, οι δυο ομάδες της Λεμεσού είναι αυτές που θα κρατήσουν την αγωνιά του φετινού πρωταθλήματος μέχρι την κατάκτηση του από την ομάδα μας. Η αελ και ο απόλλων είναι οι ομάδες που θα προσπαθήσουν να κάνουν ότι μπορούν για να μας αποτρέψουν από το να κατακτήσουμε το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα μας.

Δεν γνωρίζουμε εάν αυτές οι δυο ομάδες τις καρναβαλούπολης μπορούν να κρατήσουν το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι εξαρτάται μόνο από εμάς. Είναι στο χέρι μας εάν θέλουμε να έχουμε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα ή εάν θα το τελειώσουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε.

Η ομάδα μας αυτή την στιγμή βρίσκεται σε μια καλή ποδοσφαιρικη κατάσταση εντός και εκτός γηπέδου. Είναι αρκετά πειθαρχημένη και ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο. Δεν ξέρουμε εάν θα κάνουμε ποδοσφαιρική κοιλιά, γιατί είναι και αυτό μέρος του παιχνιδιού, γι’ αυτό δεν πρέπει να πετάμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται.

Πάμε στην Λεμεσό με μοναδικό σκοπό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να ξεκινήσουν να ανοίγουν οι αποστάσεις από τους ανεπιθύμητους. Όσο πιο γρήγορα απομακρυνθούμε, τόσο πιο γρήγορα θα το χωνέψουν και θα τα παρατήσουν. Εμείς πρέπει να πάμε σοβαροί και αποφασιστικοί να κερδίσουμε την ομάδα πυροτέχνημα και να επιστρέψουμε στην Λευκωσία με μεγαλύτερη διαφορά βαθμών από τους υπόλοιπους.

Με τον κ. Τραμεζάνι στον πάγκο μας νιώθουμε σιγουριά, ότι η ομάδα μας θα καταφέρει να πάρει το ζητούμενο. Ο προπονητής μας έχει βάλει την ομάδα μας πάνω σε ‘ράγες’ και την οδηγεί ακάθεκτα προς στο #DES7INY

ΛΕΜΕΣΙΑΝΟΙ,

Ο ΑΠΟΕΛ ΕΡΧΕΤΑΙ ΞΑΝΑ …  

ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ…

ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ

Hitman

 

Υ.Γ. Εάν πραγματικά θέλετε τρόπαιο, βάλτε τις ομάδες σας στα καρναβάλια. Είμαστε σίγουροι, ότι εκεί θα είστε η καλύτερη ομάδα!!!

Share on facebook
Like
Share on facebook
Share
Share on twitter
Tweet