Μακάρειο, Πρώην…..Μέλλον;

Τις τελευταίες μέρες, μετά την δηλώσει του ισχυρού άντρα της ομάδας μας, κ. Πρόδρομου Πετρίδη, ότι μέχρι το τέλος του Φλεβάρη θα παρθεί η μεγάλη απόφαση, εάν Ο ΑΠΟΕΛ, θα προχωρήσει στο μεγάλο όνειρο του ιδιοκτήτου γηπέδου, τα πηγαδάκια μεταξύ του ποδοσφαιρικού φίλαθλου κόσμου πάνε και λένε αρκετά.

Το μεγάλο δίλημμά δεν είναι εάν μπορούν να εξευρεθούν τα 40 εκατομμύρια για την κατασκευή του γηπέδου, αλλά εάν η ομάδα μας, μπορεί να συντηρήσει τα έξοδα αυτού του γηπέδου, σε συνεχόμενες άγονες ποδοσφαιρικές χρονιές. Αυτό είναι που προβληματίζει αφάνταστα τους διοικούντες μας, γιατί μετά θα βάλουν την ομάδα μας σε μεγάλους οικονομικούς μπελάδες και κάνεις μας δεν θα το ήθελε αυτό.

Από ότι καταλάβουμε, οι διοικούντες μας, θέλουν να αποφύγουν την μεγάλη ταλαιπωρία της γραφειοκρατίας και να χαθούν 3 χρόνια άδικα γιατί έτσι είναι το κυβερνητικό σύστημα, γι’ αυτό προσπαθούν να βρουν χώρους οπού η πολεοδομική άδεια για ανέγερση γηπέδου είναι σε ισχύ για να μην χρονοτριβούν.

Μια από τις υποψήφιες τοποθεσίες για ανέγερση του γηπέδου μας, είναι το Μακάρειο στάδιο, που ήταν η πρώην έδρα μας. Η διοίκηση θέλει να κάνει την πρώην έδρα μας, σε μελλοντική μας, μόνιμη έδρα για πάρα πολλά χρόνια. Υπάρχουν βέβαια πολλά εμπόδια για να γίνει μια τέτοια συμφωνία, αλλά θα το παλέψουμε μέχρι να βρούμε την άκρη.

Είναι αρκετοί που δεν θέλουν, ο ΑΠΟΕΛ, να κάνει το δικό του γήπεδο και ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Ο ΑΠΟΕΛ θα κάνει το δικό του γήπεδο, είτε με τον ένα τρόπο, είτε με τον άλλον και θα είναι ένα πραγματικό στολίδι για το νησί μας. Όπως στολίδι θα είναι και ο Αρχάγγελος σε τρεις μήνες όταν τελειώσει το μεγαλοπρεπές έργο που γίνετε.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει ξεφύγει και πάρτε το χαμπάρι. Δεν το λεμέ εμείς αλλά η UEFA και οι τεράστιες ευρωπαϊκές μας επιτυχίες που καταρρίπτουν τις φτηνές δικαιολογίες που ξεστομίζετε για παρηγοριά.

Προς το παρών όλοι μας σήμερα πρέπει να βρεθούμε στο Μακάρειο Στάδιο σήμερα η ώρα 15:00, για να στηρίξουμε την ομάδα μας, στον αγώνα απέναντι στην Δόξας Κατωκοπιάς. Κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος και κανένας αντίπαλος δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς γιατί από αύριο ξεκινάνε τα πολύ δύσκολα παιχνίδια.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

Hitman

Like
Share
Tweet