Μακάρειο Στάδιο όπως παλιά

Όλοι μας, οι ΑΠΟΕΛιστες, αναγνωρίζουμε ότι η ομαδα μας, προσπαθεί απεγνωσμένα, να απόκτηση ποδοσφαιρική ταυτότητα μέσα στο γήπεδο. Προσπαθεί πάρα πολύ, να κερδίσει το παιχνίδι μέσα στο γήπεδο, νικώντας τους πολλούς τραυματισμούς μας, που κάθε εβδομάδα γίνονται περισσότεροι, και την κακή αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών μας, λόγο της κακής προετοιμασίας που έχει γίνει.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, αναγνωρίζει αυτή την προσπάθεια και δείχνει ότι θέλει να είναι μέρος αυτής της αρχής, για να ξανά αποκτήσει η ομαδα μας, την ποδοσφαιρική της ταυτότητα / προσωπικότητα.

Ο ΑΠΟΕΛιστας πλέων, κατάλαβε ότι για να μπορέσει να βοηθήσει πραγματικά την ομαδα του, πρέπει να πάει στο γήπεδο, να φωνάξει, να τραγουδήσει και να δώσει δύναμη στους ποδοσφαιριστές μας να βρουν τα ψυχικά αποθέματα και να κερδίσουν τον αγώνα.

Αυτό το Σάββατο, η ομαδα μας αγωνίζεται εκτός έδρας με την Δόξα Κατωκοπιας, στο Μακάρειο Στάδιο η ώρα 17:00 και όλοι εμείς οι ΑΠΟΕΛιστες έχουμε την υποχρεώσει να είμαστε παρόν στο γήπεδο, να γεμίσουμε τις κερκίδες, όπως παλιά και να το κερδίσουμε το παιχνίδι μόνο με την παρουσία μας.

Οι ποδοσφαιριστές μας, το έχουν ανάγκη να είμαστε δίπλα τους. Τους δίνουμε δύναμη και αυτοπεποίθηση να παλέψουν το εκάστοτε παιχνίδι. Η δύναμη του ΑΠΟΕΛ είμαστε εμείς οι ΑΠΟΕΛιστες, ο υπέροχος κόσμος του ΑΠΟΕΛ.

Εμάς φοβούνται περισσότερο από όλους. Εμείς πρέπει να γίνουμε οι εφιάλτες τους. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ έχει τεράστια δύναμη και δεν έχουμε το δικαίωμα να την στερούμε από την ομαδα μας.

Όλοι οι δρόμοι το Σάββατο οδηγούν στο Μακάρειο Στάδιο για να βοηθήσουμε την ομαδα μας.

Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τα δεδομένα και να γίνουμε ξανά ο πανίσχυρος ΑΠΟΕΛ.

 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΕΛΕΛΛΗΝΕΣ

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ

ΕΛΛΑΣ = ΑΠΟΕΛ

Hitman

 

Υ.Γ. Τα σύνορα μας είναι, στην Κερύνεια.

Like
Share
Tweet