Με όσους έχουμε!!!

Οι προπονήσεις στον Αρχάγγελο για την ομαδα μας, έχουν ξεκινήσει από την περασμένη Τρίτη, 22/12/2020, με μια 11αδα ποδοσφαιριστές, όπου οι τρεις είναι τερματοφύλακες και δυο από αυτούς, είναι με κίτρινη κάρτα και δεν μπορούν να αγωνιστούν στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας, που είναι την ερχόμενη Δευτέρα 28/12/2020, με την Καρμιώτησσα εκτός.

Καταλαβαίνουμε όλοι μας, πόσο δύσκολο είναι για τον προπονητή μας, κ. ΜακΚαρθυ και τους βοηθούς τους, να μπορούν να καταστρώσουν ένα πλάνο για την ομαδα μας. Πιο δύσκολο είναι για τους ποδοσφαιριστές μας, που θα πρέπει να αγωνιστούν, μετά από 21 μέρες, δηλαδή 15 μέρες απραξία στα γήπεδα και σε θέσεις που δεν έχουν ξανά αγωνιστεί.

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, αλλά θα πρέπει να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, για να ανταπεξέλθουμε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες  συνθήκες, που βιώνει η ομαδα μας, λόγο της πανδημίας.

Σίγουρα στην αποστολή μας, θα υπάρχουν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές μας, για να πλαισιώσουν τους μεγάλους και τους ευχόμαστε να ανταποκριθούν στις ανάγκες του αγώνα, όπως επίσης, να αρπάξουν αυτή την μεγάλη ευκαιρία που τους δίνετε και να κεντρίσουν το ενδιαφέρον από τον προπονητή μας για να τους δώσει τις ευκαιρίες που ζητάνε.

Με όσους έχουμε, με αυτούς θα αγωνιστούμε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Η ομαδα μας, δεν βρίσκετε και στα καλύτερά της, σε όλους τους τομείς, αλλά πρέπει από κάπου να ξεκινήσουμε για να μπορέσουμε να έχουμε συνέχεια.

Όπως βλέπουμε, οι υπόλοιπες ομάδες, έχουν ρολάρει και έχουν αποκτήσει ομοιογένεια, ενώ εμείς ακόμα προσπαθούμε να ξεκινήσουμε. Το χάσμα είναι μεγάλο, αλλά πρέπει να βρούμε τους τρόπους να γίνουμε ομαδα.

Οι μεταγραφές που θα γίνουν, ευχόμαστε να βοηθήσουν, γιατί όταν δεν έχεις κορμό, μην περιμένεις ότι κάποια ‘κλαδιά’, θα κάνουν την μεγάλη διαφορά. Χρειάζεται αρκετή δουλειά και χρόνος, για να γίνουμε ομαδα, που να μπορούμε να ανταποκριθούμε στα επίπεδα που πρέπει. Προς το παρών, όλοι μας πρέπει να κάνουμε υπομονή και να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια.  Οτιδήποτε άλλο θα είναι καταστροφικό.

ΑΠΟΕΛ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Hitman

Like
Share
Tweet