Με τι όρεξη….

apoel_suitcase2Η ομάδα μας, έχει τα χάλια της, τα προβλήματα της, τα πολλά μαύρα σύννεφα πάνω από τον αρχάγγελο, και εμείς πρέπει να ετοιμάσουμε την βαλίτσα μας, να πάμε στο Ντόρτμουτ της Γερμανίας για να στηρίξουμε τους ποδοσφαιριστές μας. Δεν ξέρουμε τι να ζητήσουμε από αυτούς, γι’ αυτό το παιχνίδι. Να παρακαλάμε να νικήσουμε, να μην τραυματιστεί κανένας ποδοσφαιριστής μας, να μην αποζουμιστούν από την μεγάλη προσπάθειας των ψηλών εντάσεων των αντιπάλων ποδοσφαιριστών. Ειλικρινά δεν ξέρουμε…

Μας έχουν τόσο πολύ απογοήτευση οι τελευταίες τους αδιάφορες εμφανίσεις, που μας κάνουν να ταξιδεύουμε με το ζόρι, γιατί τους κακομαθαίνουμε. Τα δίνουν όλα σ’αυτους τους Ευρωπαϊκούς αγώνες και στις εγχώριες διοργανώσεις αδιαφορούν.

Ελπίζουμε μετά τις τελευταίες συστάσεις, του προπονητή και της διοίκηση μας, να αλλάξουν τα πράγματα, αλλιώς, ζήτω που καήκαμε.

Εμείς παντός, θα κάνουμε το καθήκον μας, και στα στηρίξουμε την ομάδα μας, σε ακόμη ένα παιχνίδι εκτός έδρας ευρωπαϊκό, όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια στις εγχώριες διοργανώσεις και ο κάθε ένας ας αναλάβει τις δίκες του ευθύνες.

ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΡΕ ΘΡΥΛΕ,

ΔΕΝ Σ’ΑΦΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ

Hitman

Like
Share
Tweet