Μετά τα ΜΠΑΜ… τα γνωστά!!!

mpla-mplaΤελείωσε η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού, έγιναν οι προσθαφαιρέσεις που ήθελε η τεχνική μας ηγεσία. Η διοίκηση μας, έκανε κάθε εφικτή επιθυμία του προπονητή μας, κ. Γιώργου Δώνη, πράξη, αλώστε το δικαιούται και με το παραπάνω, και τώρα είναι όλα έτοιμα να ξεκινήσουμε την νέα ποδοσφαιρική μας χρονιά από την ‘αρχή’.

Δόθηκαν, πάρα πολλά λεφτά, σε μεταγραφές και αποζημιώσεις. Σίγουρα κάποια από αυτά τα λεφτά, και ειδικά των αποδεσμεύσεων, μπορούσαν να αποφευχθούν, αλλά από την στιγμή που έγινε ο πρώτος προγραμματισμός, με λάθος προπονητή (ο Θεός να τον κάνει), και τώρα ανάλαβε κάποιος άλλος, είναι επόμενο, ότι θα θέλεις κάποιους ποδοσφαιριστές που ταιριάζουν στο τρόπο παιχνιδιού του, και θα αποδεσμευτούν κάποιοι άλλοι για πολλούς διάφορους ποδοσφαιρικούς λόγους.

Αυτές όλες οι κινήσεις που έγιναν, για να μπει νεανικό αίμα στην ομάδα μας, έγιναν κατόπι προτροπής της τεχνικής μας ηγεσία, για να ανεβάσει το επίπεδο το ρόστερ μας. Οι αρχικοί, και συνεχόμενοι λανθασμένοι χειρισμοί, σίγουρα δεν αρέσουν σε κανένα από εμάς, αλλά πρέπει να πιστώσουμε τον κ. Δώνη, ότι τουλάχιστο ότι ξέρει τι κάνει και δεν είναι οποιοδήποτε τυχαίος προπονητής.

Αυτό που έκανε φέτος με την ομάδα μας, να έχει τα κότσια να αναλάβει μια ομάδα που δεν βλεπόταν στο γήπεδο, και να κάνει τους ποδοσφαιριστές μας, να πιστέψουν, ότι μπορούν να προκριθούν και μετά να την βάλει στους ομίλους του Champions League, δεν ήταν καθόλου, μα καθόλου εύκολο. Σίγουρα, κανένας από εμάς, μέτα το 1ο μας Ευρωπαϊκό παιχνίδι δεν πίστευε ότι η ομάδα μας, θα τα κατάφερνε φέτος, να προκριθεί στους ομίλους του Europa League. Όλα όμως αλλάξαν, με την κάθοδο αυτού του ‘γενναίου’ ανθρώπου, στο τιμόνι της τεχνικής μας ηγεσίας.

Εμείς όλοι, τώρα, έχουμε την υποχρεώσει, να στηρίξουμε τις επιλογές του, στην μεταγραφές και στις αποδεσμεύσεις που έχει κάνει, γιατί ο άνθρωπος, κατέχει το αντικείμενο. Έχουμε την υποχρεώσει, να τον βλέπουμε σαν τον ‘σωτήρα’ μας, γιατί εάν … ούτε που θέλουμε να το σκεφτόμαστε αυτό.

Στηρίξετε την ομάδα μας, στηρίξετε την τεχνική μας ηγεσία, γιατί έχουμε τάσεις αυτοκαταστροφικές. Είμαστε στους ομίλους του Champions League, στις 13/09/2017, παίζουμε με την Ρεάλ Μαδρίτης, και κάποιοι ακόμη, ο νους τους είναι στην καρέκλα του συμβουλίου της Εταιρείας. Κάποιοι αφήσαν την προπονητική, και έγιναν τώρα λογιστές, οικονομική σύμβουλοι και κάποιοι άλλοι επενδυτές ακίνητης περιουσίας!!!

Ο ΑΠΟΕΛιστας, ότι θέλει γίνετέ, φτάνει να έχει κάτι να μουρμουρά και να δημιουργεί ένταση στα ΜΜΕ. Είναι τα ίδια άτομα, γνωστά και άγνωστα στους ΑΠΟΕΛιστες, που έχουν πάντα την άρνηση μέσα στο νου τους. Κάποιες φορές, διαβάζοντας ή ακούοντας  τους, αναρωτιόμαστε, εάν είναι πράγματι ΑΠΟΕΛιστες ή είναι βαλτοί ή εάν στην ζωή τους τα βλέπουν όλα μαύρα και σκοτεινά.

Λάθη θα γίνονται πάντα, σε όλες τις διοικήσεις, σε όλες τις ομάδες του κόσμου. Σε όλες τις ομάδες του κόσμου, γίνονται σπατάλες χρήματος, και οποίο φίλαθλο και εάν ρωτήσεις, οποιαδήποτε ομάδας, τα ίδια θα πει με εμάς. Αυτό το φαινόμενο δεν το εφεύρε το ΑΠΟΕΛ.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

Hitman

Υ.Γ. Και γήπεδο να κάνει η ομάδα μας, πάλι αυτοί οι ίδιοι, κάποια άλλη πιπίλα θα βρουν να πιπιλούσει!!!

Like
Share
Tweet