Να μην παρασυρόμαστε

mpidesΜετά από πολύ καιρό η ομάδα μας έκανε μια αξιοπρεπή εμφάνιση, που θύμισε όλους το παλιό κάλο ΑΠΟΕΛ. Έκανε το αυτονόητο και κέρδισε την ομάδα του Εθνικού στην έδρα μας όπως έπρεπε να κάνει και με όλους τους προηγούμενους αγώνες που είχαμε στην έδρα μας και όχι μόνο. Έφερε ένα μέρος ικανοποιήσεις τους και ελπίδα στους οπαδούς μας που τόσο πολύ το είχαμε όλοι ανάγκη. Άλλα δεν πρέπει με κανένα λόγο …

Να παρασυρόμαστε με αυτή την μεγαλειώδη νίκη της ομάδας μας, και να εφησυχαζόμαστε και να νομίσουμε ότι έχουμε λύσει όλα τα προβλήματα μας και η ομάδα μας έχει βρει τον κάλο, παλιό της εαυτό.  Βλέπουμε όμως, τους ποδοσφαιριστές μας, να έχουν όρεξη στο παιχνίδι τους, να έχουν δυνάμεις, και αγωνιστικό πλάνο. Παρόλο που η ομάδα μας ταλαιπωρείτε με πάρα πολλούς τραυματισμούς, και ευχή όλων μας είναι να εξαλείψουν το συντομότερο, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται, να δίνουν όλα στο γήπεδο, και να παίζουν για αυτούς που απουσιάζουν. Έχουμε γίνει πλέων ομάδα, με όλοι την σημασία της λέξης.

Ο νέος μας προπονητής, κ. Φινκς, έχει ένα δύσκολο δρόμο να διαβει, που κανένας δεν θα ήθελε να είναι στην θέση του. Είχε μια εντεκάδα ποδοσφαιριστών που μπορούσαν να αγωνιστούν, αλλά με πάρα πολλά προβλήματα στην φυσική κατάσταση, και είχε και μια εντεκάδα ποδοσφαιριστών που ήταν τραυματίες και δεν μπορούν να αγωνιστούν, και αρκετοί από αυτούς για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Είχε ένα μικρό διάστημα για να αποφασίσει τι θα έκανε με το υφιστάμενο ρόστερ και τις μεταγραφές. Πιστέψετε μας δεν ήταν καθόλου εύκολο το έργο του προπονητής μας για να πάρει κάποιες αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας μας. Έκανε δυο μεταγραφές, και στο προσεχές μέλλων θα δείξουν εάν ήταν οι σωστές. Τώρα όμως πρέπει να τον στηρίξουμε με όλοι την δύναμη της ψυχής μας, για να μπορέσει και αυτός να δώσει τα μέγιστα στην ομάδα μας και να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Σ’αυτές τις δυο τελευταίες νίκες τις ομάδα μας πρέπει να κτίσουμε, για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, και αυτό ισχύ για όλο το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ. Πρέπει όλοι να είμαστε δίπλα στην ομάδα μας, με γεμάτα γήπεδα για να σπρώξουμε τους ποδοσφαιριστές μας στην νίκη και στους τρεις βαθμούς που τόσο πολύ τους χρειαζόμαστε. Το έχουμε πει, και θα το ξαναπούμε. Όσοι δεν αντέχουν να έρχονται στο γήπεδο και να συμπεριφέρονται σε κόσμια πλαίσια, για να μην φέρνουν την ομάδα μας σε δύσκολη θέση και τιμωρίες, να μην έρχονται στο γήπεδο. Με αυτό τον τρόπο, βοηθούν και αυτοί την ομάδα μας να κατακτήσει τους στόχους της, που είναι ο στόχος όλων μας. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους του συνταξιούχους, και τις μητέρες με τα παιδιά τους που πήγαν στο γήπεδο, και υποστήριξαν την ομάδα μας, και δεν την  άφησαν μονή της να αγωνίζεται.

Σχεδόν έχουμε μπει στην τελευταία φάση του πρωταθλήματος και όλοι οι αγώνες είναι τελικοί για εμάς που θέλουμε να κατακτήσουμε τα πάντα. Πρέπει όλοι να κρατούμε χαμηλούς τόνους και να σταθούμε ασπίδα στου ποδοσφαιριστές μας και στην ομάδα μας και να είστε όλοι σίγουροι ότι θα πανηγυρίσουμε στον εξώστη,  όπως εμείς οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ ξέρουμε καλύτερα.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Hitman

Like
Share
Tweet