Μολών Λαβέ

molo-lave-apoelΜε όλους τους ποδοσφαιριστές μας ετοιμοπόλεμους εκτός τον Μαντούκα, αφού όλα δείχνουν ότι δεν προλαβαίνει την χρονιά, πάμε για το τελευταίο σπριντ της κατακτήσης του πρωταθλήματος. Για πρώτη φόρα ίσως στην φετινή χρονιά, ο προπονητής μας δεν θα καταρτήσει 11αδα ανάγκης αλλά θα διαλέξει εκείνος οποίους θέλει να αγωνιστούν. Σε αυτή την φάση του πρωταθλήματος δεν σηκώνει άλλες απώλειες η ομάδα μας έτσι το πλάνο του προπονητή μας πρέπει να καταρτίζεται με τους πιό ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές που έχουμε. Η νίκη σε κάθε παιχνίδι μας είναι επιτατική και δεν πρέπει να συμβιβαζόμαστε με οτιδήποτε άλλο. Είμαστε ένα βαθμό πίσω από τον πρώτο αλλά…

Να μην ξεχνάμε και τις υπόλοιπες ομάδες δεν θέλουμε να πούμε που μας μισούν, μας ζηλεύουν και δεν μας θέλουν να μας ξαναδούν πρωταθλητές για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Αυτοί πρώτα παίζουν ενάντια  στο ΑΠΟΕΛ και μετά για την ομάδα τους. Εμείς όμως παίζουμε για την ομάδα μας, για την ιστορία μας, για την φανέλα μας και για τον υπέροχο κόσμο μας. Έτσι όλοι οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ πρέπει να σταθούμε δίπλα  στην ομάδα μας, ασπίδα, να φωνάξουμε όλοι Μολών Λαβέ σε όλους όσους θέλουν να μας στερήσουν την κατάκτηση  του πρωταθλήματος και δεν εννοούμε μόνο τους ποδοσφαιρικούς μας αντιπάλους εντός του γηπέδου αλλά και όλους του κομπλεξικούς της ομοσπονδίας και με τα μαύρα. Πρέπει να αντισταθούμε σε όλους όσους θέλουν να κάνουν κακό στην ομάδα μας.

Πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας ώς οπαδοί αλλά και οι ποδοσφαιριστές μας, και η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση πρέπει να κάνουν αυτά που πρέπει για να κατακτήσουμε αυτό που μας ανήκει αυτό που προσπαθούν να μας κλέψουν. Τα έχουν βάλει με λάθος ομάδα και θα υποστούν όλοι τις συνέπιες αυτής τους της απόφασης. Τα έχουν βάλει με τον ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο, το μόνο που τους ενοχλεί και ζηλεύουν, είναι ότι η ομάδα μας, έχει γίνει συλλέχτης τίτλων την τελευταία 10ετία και αυτό τους ενοχλεί αφάνταστα. Τα εκατομμύρια που εισρέουν στα ταμεία μας, είναι λόγω τον δικών μας προσπαθειών και θυσιών και όσες άλλες ομάδες προσπάθησαν να μπουν στους ομίλους του champions league δεν τα κατάφεραν. Οι δυνατότητες των άλλων διεκδικητών του τίτλου είναι περιορισμένες και δεν μπορούν, ότι και να κάνουν, να μας φτάσουν οπόταν πρέπει να το εμπεδώσουν και να απλωνούν το χέρι τους μέχρι εκεί που φτάνουν.

Με το ρόστερ μας γεμάτο αυτή την στιγμή, μπορούμε να κάνουμε το 7 Χ 3 και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Δεν είναι καθόλου δύσκολο αυτό και το έχουμε ξανακάνει αρκετές φορές στο παρελθόν. Πρέπει να τους δείξουμε από τι μέταλο είμαστε φτιαγμένοι, και ότι αυτοί, όσων και να τους ‘σπρώχνουν’, δεν είναι φτιαγμένοι για πρωταθλητισμό. Πώς να το γράψω; Απλά δεν το έχουν, απλά δεν είναι ΑΠΟΕΛ!!!

Όλοι μαζί οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ πρέπει επιτέλους να αφήσουμε το καναπέ και να πηγαίνουμε στα γήπεδα, να δώσουμε τα άπαντα των δυνάμεων μας, να μεταφέρουμε το πόθο μας και την θέληση μας στους ποδοσφαιριστές μας για την κατάκτηση του τίτλου. Αυτό θα τους δώσει επιπρόσθετη δύναμη για να παλέψουν και αυτοί για τις νίκη σε όλους τους αγώνες. Όλοι γήπεδο και όλοι με μια φωνή θα φωνάξουμε

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE

Hitman

Like
Share
Tweet