Να και ο καραγκιόζης!!!

Νομίζαμε ότι μόνο καρνάβαλο είχε στην Πάφο, αλλά από ότι φαίνεται έχουν και καραγκιόζη. Ο καρνάβαλος, ο πουθενά και ο καραγκιόζης, ο μεθυστακας, ήπιαν τα ποτά τους και ξεκίνησε η γλώσσα τους να πηγαίνει περίπατο. Διαβάστε τι είπε ο τίποτα, στο χώρο του ποδοσφαίρου, λες και του κόψαμε το πρωτάθλημα και να σας πούμε εμείς τι έχει φτάσει στα αυτιά μας από την Καρναβαλίστικη Λεμεσό!!!

“Η ασέβεια του προπονητή του ΑΠΟΕΛ προς τον προπονητή μας είναι μια αγωνία, ενας μεγάλος φόβος. Καταλαβαίνει πως η ομάδα του έχει ένα προϋπολογισμό δέκα φορές υψηλότερο από το δικό μας, τρεις φορές υψηλότερο από εκείνο του Απόλλωνα, έχει τη στήριξη διαιτητών και του μεγαλύτερου μέρους του κυπριακού πληθυσμού, αλλά δεν μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα. Είμαι σίγουρος ότι η διάρκεια επαγγελματικής επάρκειάς του τελειώνει. Ο ποδοσφαιρικός Θεός δεν το συγχωρεί. Στοιχηματίζω ένα μπουκάλι ουίσκι ότι δεν θα δουλέψει στον ΑΠΟΕΛ για περισσότερο από δύο έτη”.

Από αυτές τις δηλώσει, μπορεί κάποιος να συμπεράνει ότι κάποιος έχει ψήσει τον τίποτα, να προσπαθήσει να κόψει βαθμούς του ΑΠΟΕΛ για χάρη άλλης ομάδας. Από που, στα που, να ξέρει ο μεθύστακας, τον προϋπολογισμό του Απόλλωνα και από τις υπόλοιπες 13 ομάδες του πρωταθλήματος, αναφέρθηκε στην ομάδα του Απόλλωνα;

Εάν θυμούμαστε καλά στο παιχνίδι μεταξύ της Πάφου και του Απόλλωνα, ο διαιτητής ακύρωσε πεντακάθαρο τέρμα τις Πάφου για να κάνει το 1-1 και αυτός ο μεθύστακας, και ο πουθενά, δεν έκαναν καμία ανακοίνωση, αλλά ούτε έβγαλαν ούτε την γλώσσα τους περίπατο!!!

Στην πόλη των gay κυκλοφορεί, ότι ο Ρώσσος της Πάφου είχε κάποιες στενές συναντήσεις με κάποιους Ρώσσους της Λεμεσού για ποδοσφαιρικές συνεργασίες!!!

Από ότι δείχνουν τα πράγματα τα έχουν βρει σε όλα και έγινε, ο μεθύστακας, έγινε ο αντιπρόσωπος των gay στην Πάφο και τους εκπροσωπεί και προσπαθεί να κερδίσει ότι μπορεί για τους νέους του συνεργάτες.

Ξέρει του προϋπολογισμούς του ΑΠΟΕΛ, του Απόλλωνα, τι γίνετε με την διαιτησία, δηλαδή, οι δηλώσεις του είναι παρόμοιες με αυτές του Ζοαο Πεδρο, που έκανε πριν λίγες εβδομάδες στην Πορτογαλία!!!

Είναι η ίδια καραμελίτσα που τους δίνουν στην πόλη των καρναβαλιών και αυτοί την έμαθαν να την λένε όπου κάτσουν και όπου σταθούν για να παραγορκούνται.

Ένα πράγμα θα τους πούμε εμείς. Θα σας την

ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE

Hitman

Like
Share
Tweet