Να κερδίσουμε γιατί είμαστε ο ΑΠΟΕΛ.

ApoelShowΑύριο η ομάδα μας, έχει παιχνίδι πρωταθλήματος και όπως όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια πρέπει να τα κερδίσουμε, γιατί απλά είμαστε ο ΑΠΟΕΛ. Μπορεί αύριο, να αντιμετωπίζουμε την πρώην αιώνια αντίπαλο μας και νυν Γύφτους, αλλά για εμάς δεν παίζει καμία απολύτως σημασία. Ο στόχος σε όλα τα παιχνίδια μας, είναι η νίκη και η τρεις βαθμοί. Τώρα εάν οι αντίπαλοι μας, προσπαθούν να πορώσουν τους ποδοσφαιριστές τους και τους φίλαθλους τους, γιατί αγωνίζονται με ομάδα επιπέδου Champions League, δεν φταίμε εμείς.

Εμείς το είπαμε πολλές φορές και θα το ξανά επαναλάβουμε, είναι το πιο κοντινό που μπορούν να φτάσουν σε επίπεδο Champions League, δεν θα έχουν πολλές ευκαιρίες, να αγωνιστούν με ομάδες επιπέδου Champions League, στην ιστορία τους.

Πιστεύετε ότι το κίνητρο ότι, θα αντιμετωπίσουν μία ομάδα, που την ερχόμενη Τρίτη θα αγωνίζεται με την βασίλισσα της Ευρώπης, κάτοχο του τίτλου του Champions League, δεν είναι μεγάλο κίνητρο γι’ αυτούς, τότε είστε γελασμένοι.

Εμείς από την άλλη, απωλέσαμε πάρα πολλούς βαθμούς, βλέπε Εθνικό, Άρη, Ανόρθωση, Αεκ που δεν μας αφήνει κανένα άλλο περιθώριο για απώλεια βαθμών. Πρέπει να ξανά μπούμε στην τροχαία των επιτυχιών, γιατί μετά θα τρέχουμε και μπορεί να μην προλάβουμε.

Το ότι μεσολάβησε, κενή αγωνιστική λόγο εθνικών, αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για την ομάδα μας. Ελπίζουμε να μην χαλάρωσαν οι ποδοσφαιριστές μας, μετά την καλή εμφάνιση απέναντί στην Πάφο και να ξανά επιστρέψουμε στην μετριότητα. Υπάρχει μια απίστευτη γαλήνη στον Αρχάγγελο, από την στιγμή που υπάρχουν σημαντικά παιχνίδια και αυτό με προβληματίζει αφάνταστα, μήπως ξεκινήσει πάλι η αδιαφορία και η επιλογή παιχνιδιών!!

Θα ήταν καλό, να γινόταν μία επίσκεψη των πορτοκαλί σήμερα στον Αρχάγγελο, για να μας δουν οι ποδοσφαιριστές πόσο γυαλίζει το μάτι μας και ότι δεν αστειευόμαστε, σ ’αυτά που είπαμε πριν 2-3 εβδομάδες. Έτσι για να μην χαλαρώνουμε και να μην ξεχνιόμαστε.

Αύριο οι 2,200 πορτοκαλί που θα βρεθούν στο Γ.Σ.Π. πρέπει να έχουν τους ποδοσφαιριστές μας στην πρίζα, καθόλα την διάρκεια του παιχνιδιού, όπως κάναμε και στο Dortmund. Πρέπει να μπούμε δυνατά από το 1ο λεπτό και να δείξουμε από νωρίς τις προθέσεις μας. Πρέπει να ξεχάσουν το μεγάλο παιχνίδι της Τρίτης και να τα δώσουν όλα για να πάρουμε την νίκη.

Ο στόχος της ομάδας μας, αυτή την δεδομένη στιγμή, είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και τίποτα άλλο. Πάμε για την νίκη και τους τρεις βαθμούς. Πάμε να τους λιώσουμε, όπως κάνουμε τα τελευταία χρόνια.

ΠΑΙΞΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ €

Hitman

Like
Share
Tweet