Να μην πάθει συγκοπή!!!

lorenzoΚαλωσορίζουμε στην μεγάλη και μόνιμη πρωταθλήτρια οικογένεια του ΑΠΟΕΛ, τον νέο μας ποδοσφαιριστή Λορέντζο, που υπέγραψε στην ομάδα μας για 2.5 χρόνια. Ο 26χρονος παιχταράς μας, έχει κάτι πολύ ασυνήθιστο πάνω του, που ήταν ένας από τους λογούς που καθυστέρησε να ανακοινωθεί η μεταγραφή του. Όταν ήταν μικρός, 14 ετών, έχασε τον πατερά του και ήταν η αίτια να πάθει ανακοπή καρδιάς. Από τότε του έχουν εμφυτέψει ένα βηματοδότη, δίπλα στην καρδιά του, για να ενημερώνει του γιατρούς σε τι καταστάση βρίσκεται. Από τότε όμως ευτυχώς, δεν του έχει ξανασυμβεί οτιδήποτε και αυτό του πρόβλημα δεν τον αποτρέπει από να παίζει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο. Με το ΑΠΟΕΛ όμως, …

Υπάρχει ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα. Το ΑΠΟΕΛ δεν είναι οποιαδήποτε ομάδα. Είναι ομάδα πρωταθλητισμού, ομάδα που πρωταγωνιστεί στους Ευρωπαϊκούς ομίλους κάθε χρόνο και γενικά είμαστε μια ομάδα γεμάτη συγκινήσεις. Εμείς οι ίδιοι που φαινομενικά είμαστε υγείες, υπάρχουν φορές, που μπορεί να πάθουμε συγκοπή, από τις εκπληκτικές επιδόσεις της ομάδας μας.

Γι’ αυτό έχουμε και το γνωστό μας τραγούδι, «Θα πάθω συγκοπή, με το ΑΠΟΕΛιν, πρωτάθλημα και Champions League. Θρύλε που το πας ….». Γι’ αυτό οι γιατροί του, του είπαν να το σκεφτεί μια και δυο φορές, πριν βάλει την υπογραφή του, στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ!!!

Εμείς θέλουμε να καλωσορίσουμε τον Λορέντζο στην ομάδα μας και να του πούμε, να κάνει τα μαγικά του, να κατακτούμε τίτλους και προκρίσεις και ας πάθουμε εμείς συγκοπή!!!

ΛΟΡΕΝΖΟ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΕΣ

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

Hitman

Υ.Γ. Σίγουρα τα πιο πάνω, περί γιατρούς δεν είναι αληθές. Είναι από την αστειευόμενη πλευρά που το έγραψα αφου δεν ειναι λιγες οι φορες που καρδιοκτυπησα και εγω!!!

Like
Share
Tweet