Να σταματήσει αυτή η καραμέλα

apoel_tshirt_25Χρόνια τώρα ακούμε ότι η ομάδα μας έχει πάγκο, έχει 18 ισαξίους ποδοσφαιριστές και καμία απουσία δεν θα επηρεάζει την συνοχή της ομάδας μας. Στο χθεσινό μας παιχνίδι, με την ανόρθωση, και όχι μόνο σ’αυτό το παιχνίδι, φάνηκε περίτρανα ότι αυτή η καραμέλα δεν ευσταθεί. Δεν έχουμε, και πότε δεν είχαμε ισάξιους ποδοσφαιριστές στον πάγκο μας, και για να πούμε την αλήθεια, σε καμία ομάδα δεν συμβαίνει αυτό. Μπορεί να είχαμε ισάξιους ποδοσφαιριστές όταν είχαμε Λεαλ, Πιατκοφσκι και Πίερο αλλά τώρα δεν έχουμε. Ο Καβενάκι έχει αλλάξει πάρα πολύ τις ισορροπίες. Ο Ντε Βινσέντι, που μπορεί να μην αγωνίστηκε, αλλά έχει μεγάλη ευθύνη γι’αυτή την ήττα, δεν μπορεί να αντικατασταθεί από οποιοδήποτε άλλο ποδοσφαιριστή μας, όταν είναι στα πάνω του. Λέω χρεώνετε αυτή την ήττα, γιατί ,δεν ήταν τραυματίας και δεν αγωνίστηκε, αλλά γιατί παίρνει αδικαιολόγητες κίτρινες κάρτες, και στερεί από την ομάδα μας τις πολύτιμες του υπηρεσίες.

Το παιχνίδι, χθες, δεν προδίκαζε ότι θα είχε αυτή την εξέλιξη, γιατί η ομάδα μας είχε την υπεροχή, αλλά δεν μπορούσε να τελειώσει τις φάσεις που έκανε. Στα ντέρμπι δεν θα βρεις και πολλές ευκαιρίες, αλλά αυτές που θα βρεις, πρέπει να τις κάνεις γκολ. Εμείς δεν κάναμε τις ξεκάθαρες ευκαιρίες μας σε γκολ, βλέπε Βαντερ και Πιερος, και όταν δεν σκοράρεις, πάντα υπάρχει ο φόβος να χάσεις το παιχνίδι. Η ομάδα μας έπαιξε πολύ καλά μέχρι το 0-1 και μπορούσαν να πράγματα να ήταν πολύ διαφορετικά εάν πετυχαίναμε εμείς πρώτα γκολ. Δεν είχε δείξει κάτι η αντίπαλος ομάδα, για να μας φοβίσει, απεναντίας στο πρώτο ημίχρονο έκαναν αρκετά λάθη στην άμυνα, απλός εμείς δεν να μετατρέψαμε σε γκολ, όπως έγινε στο παιχνίδι μας με την Αελ.

Όλες οι ομάδες που αγωνίζονται μαζί μας, γνωρίζουν της κτυπητές αδυναμίες που έχει η ομάδα μας από τα άκρα, και μας κτυπούν ανελέητα από εκεί. Δυστυχώς από αυτές τις αδυναμίες, έχουμε χάσει σχεδόν όλα τα φετινά μας παιχνίδια  και γιατρειά δεν μπορούμε να βρούμε. Πρέπει να περιμένουν την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, και ας ελπίσουμε ότι θα βρούμε τους κατάλληλους για να κλείσουμε αυτές τις πληγές για να μπορέσουμε να κερδίζουμε στα ντέρμπι.

Για τις μεταγραφές του Γενάρη τα είπαμε, η ομάδα μας χρειάζεται τουλάχιστο 3 μεταγραφές, 2 αμυντικά άκρα και 1 επιθετικό που ξέρει να βάλει την μπάλα στα δίκτυα. Τώρα εάν θα κάνουμε και τέταρτη μεταγραφή, θα πρέπει να είναι για ένα 10αρη, να αντικατέστη τον ‘τρελό’ τον Τόμας, που παίρνει συνεχώς κίτρινες.

Οι ήττες κάποιες φόρες σε κάνουν πολύ πιο δυνατό από τις νίκες, φτάνει να τις διαχειριστείς σωστά και να μπορέσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας. Κανένας δεν μας υποσχέθηκε ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα αήττητη, ούτε ότι θα το πάρουμε με 10+ βαθμούς διαφορά από τον 2ον . Όλα αυτά, είναι στο μυαλό του κάθε ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ, που νομίζουμε ότι παίζουμε μόνοι μας, σ’αυτό το πρωτάθλημα, και ότι οι άλλες ομάδες δεν μπορούν να μας κοντράρουν. Μπορεί γι’αυτό κάθε χρόνο να έχουμε αυτά τα προβλήματα, λόγο της υπεροψίας μας για τους υπόλοιπους. Να σοβαρευτούμε όλοι μας, και να σταθούμε δίπλα στην ομάδα μας, ποδοσφαιριστές, προπονητές και συμβούλιο, για να επιτύχουμε τους στόχους μας. Είμαστε και πάντα θα είμαστε, όσους βαθμούς και να είμαστε πίσω, το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Οι υπόλοιποι είναι πυροτεχνήματα, και εμείς απλός κάθε χρόνο έχουμε διαφορετικό διεκδικητή στην κούρσα προς τον τίτλο. Εμείς είμαστε πάντα οι πρωταγωνιστές και στο τέλος οι μεγάλοι ΝΙΚΗΤΕΣ.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE

Hitman

Like
Share
Tweet