Ναι φταίμε εμείς…

tongueΞεκίνησαν οι γνωστοί άγνωστοι να βγαίνουν στα ΜΜΕ και να βάζουν στα ‘βρωμισμένα’ στόματα τους την ομάδα μας και να πιπιλλάνε την γνωστή σε όλους καραμελίτσα ότι το ΑΠΟΕΛ ευνοείται από την διαιτησία. Μέχρι και πανό ετοίμασαν οι αθεόφοβοι για να το βγάζουν στο γήπεδο. Για όλα αυτά όμως φταίμε και εμείς που δεν τους διασύρουμε μέσα στο γήπεδο και παίζουμε με την φωτιά και μετά αυτοί βγάζουν την γλώσσα του περίπατο γιατί πολύ απλά είναι δωρεάν και δεν έχουν να χάσουν τίποτε. Ενώ εάν τους βάζαμε 3-4 γκολάκια ούτε στην διάσκεψη τύπου δεν θα πήγαιναν για μιλήσουν. Πρέπει και εμείς όμως να αλλάξουμε νοοτροπία και φιλοσοφία δεν …

Μπορεί να αφήσουμε κάποιους, από τόσο νωρίς να αρχίσουν να μας πολεμάνε, με το μοναδικό τρόπο που μπορούν, την γλώσσα τους και τις συκοφαντίες τους. Αυτή τους η πολιτική κρατάει χρόνια και δεν λέει να σταματήσει με τίποτα. Αντί να μπαίνουν στο γήπεδο και να κάνουν ανθρώπινη αψίδα να περνάμε ανάμεσα τους, για την τόση περηφάνια που έχουμε δώσει στο τόπο μας, αυτοί παραπάνω ζηλεύουν και δεν ξέρουν πώς να συμπεριφερθούν. Παίζουμε στο Champions League με Ρέαλ, Μπάρσα, Παρί, Αγιαξ, Πόρτο και τόσα άλλα μεγαθήρια και η μόνη τους ευχή είναι να διασυρθούμε για να χαρούν και αυτοί οι ‘κακομάζαλοι’ λίγο, γιατί εάν περιμένουν από τις ομάδες τους να τους δώσουν χαρά, μπορεί και να μην το ζήσουν ποτέ.

Στο χθεσινό παιχνίδι με την Σαλαμίνα μας ακύρωσαν τέρμα, δεν μας έδωσαν πέναλτι, μας σταματούσαν τις επιθέσεις μας και δεν άφηναν πλεονέκτημα, μας έκαναν σκληρά φάουλ και κατά τα άλλα τους αδίκησε η διαιτησία. Αλλά τι να τους πεις από την στιγμή που είχαν και πανό που έγραφε ´Εμείς 11 στο γήπεδο, εσείς’; Μήπως ήρθαν προκατειλημμένοι και παρακαλούσαν να τους δοθεί μία αφορμή; Έπρεπε όμως και εμείς να βγούμε και να τα πούμε όλα αυτά στο ΜΜΕ και να μην εφαρμόζουμε την πολιτική του καλού παιδιού, γιατί αυτή την δοκιμάσαμε με την προηγούμενη διοίκηση και απέτυχε παταγωδώς. Στην Κύπρο μεγαλουργεί αυτός που φωνάζει και απειλεί πιο δυνατά και πιστευτά. Δυστυχώς αυτή είναι η νοοτροπία μας και δεν θα αλλάξει ποτέ γιατί είμαστε χώρκατοι.

Πρέπει να προστατεύουμε την ομάδα μας όσο πιο πολύ μπορούμε και να μην εφησυχάζουμε με τίποτα γιατί οι άλλοι βρίσκονται στην γωνιά έτοιμοι να μας κτυπήσουν πισώπλατα. Δεν πρέπει να τους δώσουμε ποτέ το δικαίωμα και δεν πρέπει ποτέ να εφησυχαζόμαστε.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΕΛ

Hitman

Like
Share
Tweet