O Φοίβος Ερωτοκρίτου παραμένει στην προεδρία

PIC911606Όπως είναι σε όλους μας γνωστό ο Φοίβος Ερωτοκρίτου παραμένει στην προεδρία του ΑΠΟΕΛ. Μετά απο πολλές αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να παραμέινει πρόεδρος και ήδη μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ανάφερε ότι νιώθει πιο δυνατός και τον ενδιαφέρει το καλό του ΑΠΟΕΛ. Μίλησε για τις αλλαγές που θα γίνουν στο ΔΣ (ήδη ο κ. Γεωργίου και Πολυδώρου αποχώρησαν). Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος μας πρίν 2μέρες στο Ράδιο Πρώτο:

Τα συναισθήματα, η επόμενη ημέρα και αν νιώθει πιο δυνατός:

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ήμουν φορτισμένος και συγκινημένος από τη στήριξη των μετόχων και δεν μπορούσα να αρνηθώ. Υπάρχει στόχος στον ΑΠΟΕΛ. Κοιτάμε το μέλλον. Τι ήμασταν χθες ανήκει στην ιστορία. Ελπίζω να επέλθει ηρεμία σε όλα τα μέτωπα. Χρειαζόμαστε, όμως, πολύ δουλειά.  Οπωσδήποτε νιώθω πιο δυνατός αλλά το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το καλό του ΑΠΟΕΛ».

Ποιοι θα συνεχίσουν από τα μέλη του Δ.Σ:  «Όλα θα ξεκαθαρίσουν σήμερα το απόγευμα. Πρώτη εντολή της Γενικής Συνέλευσης ήταν να παραμείνω στην Προεδρία και δεύτερη εντολή να παραμείνουν όλα τα μέλη της διοίκησης. Ορισμένοι θέλουν να φύγουν και θα το δούμε σήμερα. Παράλληλα το Δ.Σ θα στελεχωθεί. Πρέπει να έρθουν νέα άτομα και να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που είναι μπροστά μας».

Χαρης Φωτίου, Μιχάλης Γεωργίου και Βάσος Ηλιάδης, ονόματα που ακούστηκαν για να εμπλακούν στην εταιρεία.

Δεν μίλησα με κανένα. Αυτά όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες».

Πότε θα είναι ολοκληρωμένο το Δ.Σ

«Συμβούλιο υπάρχει και ελπίζω πολύ σύντομα να είναι ολοκληρωμένο. Επαναλαμβάνω ότι το θέμα που επείγει είναι τα πράγματα που αφορούν την ομάδα».

Πως θα αντιμετωπίσει τις 4-5 ομάδες που αναφέρθηκε χθες στη Γενική Συνέλευση που επηρεάζουν αρνητικά τον ΑΠΟΕΛ

«Ελπίζω να με αντιμετωπίσουν με το ίδιο πνεύμα που μίλησα χθες. Με σύνεση μπορούμε να έχουμε μέλλον. Αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό τότε δεν έχουμε. Στις δύσκολες ημέρες που περνάμε πρέπει να υπάρχει σύμπνοια».

Πως θα αντιμετωπίσει το θέμα των οργανωμένων:

«Έφτασε το βήμα παραπέρα. Το έχουν αντιληφθεί και οι οργανωμένοι. Κάναμε και οι δυο πλευρές λάθη. Θα βρεθούμε για να συζητήσουμε. Οι οργανωμένοι είναι πάντα εκεί. Τους χρειαζόμαστε αλλά σε πλαίσια που να βοηθούν την ομάδα και όχι να την τιμωρούν».

Για το «κούρεμα» που θα δεχθεί η εταιρεία αλλά και τα οικονομικά δεδομένα.

«Το κούρεμα θα φθάσει στα 2, 3 -2, 4 εκατομμύρια. Δεν έχουμε οφειλές όλες οι υποχρεώσεις είναι καλημένες.. Ελπίζω και εύχομαι οι οπαδοί να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα και να ξεπεράσουμε μαζί τα προβλήματα

Για την ενδεχόμενη σύγκριση Ιβάν Γιοβάνοβιτς – Πάουλο Σέρτζιο;

«Θα παρακαλέσω τους οπαδούς να δείξουν υπομονή και να δουν τα αποτελέσματα του ανθρώπου και μετά να τον κρίνουν. Αυτό που έχουμε πετύχει με τον κ. Γιοβάνοβιτς είναι ανεπανάληπτο. Είναι πολύ δύσκολο μια ομάδα να καταφέρει ότι πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ την περσινή περίοδο. Πιστεύω ο κ. Σέρτζιο έχει τις δυνατότητες. Από τις εκθέσεις που μας έχει στείλει φαίνεται πολύ οργανωμένος. Θέλει να διακριθεί. Η πολιτική μας δεν αλλάζει. Ο προπονητής είναι ο απόλυτος άρχοντας των αποδυτηρίων και ακολουθούμε τις οδηγίες του. Άλλες είναι η δουλειές της διοίκησης.

Αν μίλησε με τους ποδοσφαιριστές για τις μειώσεις:

«Τους ανέφερα τις προθέσεις της διοίκησης. Τους είπα να πάνε διακοπές να ξεκουραστούν και να σκεφτούν. Επίσης έχουν υπόψη τους το ποσοστό των μειώσεων που είναι πάνω από το 20%. Τα μηνύματα που έλαβα ήταν θετικά».

Όσον αφορά στον Λουτσιάνο Μπεμπέ που αποκάλυψε χθες το sigmalive ότι ενδιαφέρει τον ΑΠΟΕΛ, ο κ. Ερωτοκρίτου δεν διέψευσε αλλά ούτε επιβεβαίωσε.  Τόνισε ότι η πολιτική του ΑΠΟΕΛ είναι ότι δεν ενοχλεί κανένα ποδοσφαιριστή άλλης ομάδας. Μιλώντας γενικά ο Πρόεδρος της εταιρείας ανέφερε:  «Αυτή την πολιτική θα εφαρμόσω και τώρα. Θα μιλήσω πρώτα με την ομάδα του και μετά με τον ίδιο».

Τελειώνοντας ο Φοίβος Ερωτοκρίτου ευχαρίστησε τον κόσμο για την εμπιστοσύνη τόνισε ότι «μαζί μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους».

 

Σημειώστε ότι τα λεγόμενα του προέδρου μας ήταν πρίν δύο μέρες, πρίν να γίνει η αποχώρηση του Γεωργίου και Πολυδώρου απο το ΔΣ

Like
Share
Tweet