Ο Εφραίμ μπορεί…

efrem66Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί η μεταγραφή του Γιώργου Εφραίμ πέρασε με το τόσο χαμηλού τόνου σ’αυτή την μεταγραφική περίοδο. Θυμόμαστε πριν από δυο χρονιά όταν αποκτήσαμε τον Ευστάθιο Αλωνεύτη από την oμόνοια, σε όλη την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και όχι μονό το θέμα αυτό συζητιόταν ευρέα από όλους. Στην φετινή περίοδο η απόκτηση του Γιώργου Εφραίμ έκανε θόρυβο μόνο για 1-2 εβδομάδες και δεν μπορούμε να καταλάβουμε τον λόγο. Ο Εφραίμ αυτή την στιγμή είναι το καλύτερο ποδοσφαιρικό ταλέντο που έχει στο νησί μας. Είναι ο πιο εξελίξιμος ποδοσφαιριστής που υπάρχει στον τόπο μας και είναι και στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία. Είναι μόλις 25 χρονών. Ο Γιώργος μπορεί…

Μπορεί να είναι ο ποδοσφαιριστής που θα στηριχτεί η ομάδα μας πάνω του για τα επόμενα 5 χρόνια. Έχει πλούσια ποδοσφαιρικά χαρίσματα, ποδοσφαιρική παιδεία και μπορεί να αντεπεξέλθει της κυπριακής πραγματικότητας. Ο Γιώργος σε λίγα χρόνια θα ηγηθεί της ομάδας του ΑΠΟΕΛ και σ’αυτό να είστε σίγουροι.

Εμείς οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, επειδή είμαστε εκ φύσεως μας απαιτητικοί, έχουμε περάσει την μεγάλη αυτή μεταγραφή στο ντούκου και περιμένουμε μεγαλύτερες μεταγραφικές ανακοινώσεις. Δυστυχώς αυτές οι ανακοινώσεις δεν έχουν έρθει μέχρι σήμερα έτσι η ομάδα μας θα στηριχτεί μ’αυτούς που έχουμε στο υφιστάμενο μας ρόστερ. Ο Εφραίμ είναι ένας από αυτούς και μαζί με τους παλιούς θα αγωνιστούν για το καλύτερο.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο Γιώργος Εφραίμ θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές αυτών των επιτυχιών, γιατί είναι διψασμένος για επιτυχίες και διακρίσεις. Καμία ομάδα στο παρελθόν δεν του έδωσε αυτή την ευκαιρία και τώρα θα αρπάξει αυτή την ευκαιρία από τα μαλλιά. Έχει και αυτός να αποδείξει αρκετά, όπως είχε και ο Αλωνεύτης όταν πρωτοήρθε στο ΑΠΟΕΛ. Τα κίνητρα είναι πάρα πολλά για όλους και περισσότερο γι’αυτούς που δεν τα γεύτηκαν ποτέ.

Γιώργο Εφραίμ καλωσόρισες στην μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΕΛ και το μέλλον σου ανήκει. Όλα εξαρτόνται από εσένα. Είσαι στην καλύτερη ομάδα με τους καλύτερου οπαδούς.

ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΡΑ ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΕΝ ΚΟΝΤΑ

Hitman

Like
Share
Tweet