Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ

indexΔυσκολευτήκαμε στον ψεσινό αγώνα όμως παλέψαμε και πήραμε το Χ. Δεν μπορώ να πώ οτι ΔΕΝ μπορούσαμε για περισσότερα όμως το παιχνίδι ήταν πραγματικά πάρα πολύ δύσκολο και το αποτέλεσμα μπορούσε να ήταν και διαφορετικό, υπέρ ή κατά της ομάδας μας. Ελπίζαμε και θέλαμε να κερδίσουμε όμως τα πράγματα όταν παίζεις στο Champions League, δεν είναι τόσο ρόδινα, βλέπε την Παρί να νικά την Μπαρσελόνα. Η βαθμολογία του όμιλου μας έχει ώς εξής: Παρί με 4 βαθμούς, Mπαρτσελόνα με 3,  Άγιαξ με 2 και η ομάδα μας με 1 βαθμό

Μεγάλος ο δρόμος και εξαιρετικά δύσκολος με πολλά εμπόδια, όμως ΜΠΟΡΟΥΜΕ και θα είμαστε εκεί να παλέψουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Όλα είναι πιθανά και θα πρέπει να προσέξουμε γιατί οι υπόλοιπες ομάδες του ομίλου ποντάρουν οτι θα πάρουν βαθμούς απο εμάς. Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι η ομάδα μας ανταποκριθεί στο δύσκολο έργο της και ότι θα παλέψει μέχρι και το τελευταίο λεπτό, μέχρι και τον τελευταίο αγώνα!

Το ψεσινό αποτέλεσμα μας αφήνει σε γενικές γραμμές ευχαριστημένους, όμως έχουμε ακόμα δρόμο και αν όλοι δουλέψουμε σκληρά θα έρθει η νίκη και γιατί όχι και μια καλή θέση στον όμιλο μας.

Μην ξεχνάτε αδέρφια, Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ… και εμείς ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ οτι ΜΠΟΡΟΥΜΕ και ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ οτι θα τα καταφέρουμε. Είμαστε ΑΠΟΕΛ και δεν φοβόμαστε κανέναν. Είδαμε στα μάτια την Μπαρτσελόνα και τον Άγιαξ.

Ας κοπιάσουν και οι υπόλοιποι!

ΑΠΟΕΛίστας των αστεριών

Like
Share
Tweet