Ο μονόλογος του Γύφτου by Αντρέας Δημητρίου

kid_cryingΕπειδή από το Σάββατο μετά τον βιασμό και την κατάκτηση του τίτλου πάνω στους αιώνιους πλέον πελάτες μας και ακούγοντας μετά τις δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου του πράσινου λαγού δεν μπορούσα παρά μόνο να γελάσω θέλω σήμερα να σου κάνω την τιμή να ασχοληθώ αποκλειστικά μαζί σου.

Λοιπόν αγαπητό μου ερυθρό πρόβατο, ναι θα συμφωνήσω μαζί σου ότι το πρωτάθλημα των κόκκινων φακέλων έχει ολοκληρωθεί…εξάλλου το κόκκινο είναι ένα από τα αγαπημένα σας χρώματα είναι ευρέος γνωστό και η αλήθκεια φέτος ήρταν και πολλοί τα γέριμα. Ολοκληρώθηκε και έφκαλε σας που τη μιζέρια σας για ακόμα μια χρονιά να βλέπετε το ΘΡΥΛΟ να είναι πουπάνο σας. Πανηγυρίζουμε ρε παναϊρι γιατί αρέσκει μας να το κάμνουμε κάτι το οποίο εσύ αγνοείς πως είναι εδώ και αιώνες. Το μονο που σας περνά να καμνετε εν το κλάμα για τη διαιτησία…τζιαμέ παραδέχουμαι σας έχετε μάστερ και δόκτορά.

Όσο αφορά το ο σκοπός αγιάζει τα μέσα που είπες χόχε του μαύρου κλισμού ναι ρε αγιάζει τα γιατι πιαάνουμε το παίζουμε στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση που υπάρχει στον πλανήτη και κάμνουμε την Κύπρο κάθε χρόνο ρεζίλι στην Ευρώπη…φιάσκο έννε;;;;;

Πόσα να αντέξεις τζιαι συ πε μου….μια Τρίτες – Τετάρτες….μετά κάθε Πέμπτη καταντά πορνό η κουβέντα μας. Αλλά που να καταλάβεις τζιαι συ που πάεις Ευρώπη, διαπρέπεις χωρίς να ρεζιλεύκεις την Κύπρο όπως ο ΑΠΟΕΛ γιατί πόσα πρωταθλήματα καρδιάς, του ομίλου λαϊκού κτλ να σηκώσετε…εν έσιετε με τόπο να τα βάλετε η αλήθκεια.

Ακόμα και στο τελευταίο κομμάτι της δήλωσης σου ότι εν πρέπει να διαμαρτύρεται μόνο η χόχο πρέπει να διαμαρτύρεται ο γουμάς της σκάλας, η απομίμα της Λεμεσού και κάθε φίλαθλος έσιεις τζιαι δαμέ δίκαιο βρε…..πόσα δίκαια να σου έβρω τελοσπάντων πρέπει να μου πεις ένα respect…ξέρεις το έννε;;;;;

Να διαμαρτύρεστε ούλλοι μαζί για τα ρεζιλέματα που σας κάμνουμε στην Ευρώπη, να διαμαρτύρεστε για το γεγονός ότι επαίξαμε σχεδόν παιχνίδια για 2 πρωταθλήματα τζιαι  πάλε επιάσαμε το πρωτάθλημα, να διαμαρτύρεστε γιατί αντί θα θωρείτε τα μαύρα σας τα χάλια θωρείτε μας εμάς να σηκωνουμε το 5ο συνεχόμενο και για πολλά άλλα που εν θα σου αναλύσω τωρά. Ένα μόνο έχω να σας πω και εσάς και στους υπολοίπους κατόχων ψυχολογικών λόγο ΑΠΟΕΛ…..

ΝΑ ΣΑΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΡΕ !!!!

ΕΣΗΚΩΣΑΜΕ ΤΟ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ !!!!

ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΙΑ !!!!

ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΕΡΜΑΡΚΑ ΣΑΣ !!!!

Και επειδή σήμερα είμαι καλή μαζί σου εννά σου προτείνω και ένα τραγουδάκι να τραγουδάς κάθε χρόνο στο πρωτάθλημα που θα χάνεις… πάει κάπως έτσι:

Αν με θέλεις μη με ψάχνεις σε λιμάνια ξένα

Είμαι εδώ που μ’ άφησες ……(εδώ και χρόνια συμπληρώνω εγώ)

Κοίταξέ με είμαι εγώ που χάνομαι για σένα…. (έκρουσες πιλέ)

Μια καρδιά που ράγισες 

Αν με θέλεις μη με ψάχνεις σε λιμάνια ξένα

Μακριά μου μη χαθείς….. (το πουλί επέτασε)

Κοίταξέ με είμαι εγώ που χάνομαι για σένα

Γύρνα πίσω να χαρείς……(που να με ξανασταυρώσετε πρωτάθλημα)

Fire*Fan

Like
Share
Tweet