Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Όλοι Γήπεδο

Φίλοι ΑΠΟΕΛίστες, ΑΠΟΕΛίστισες,  η Λουζερία αλλιώς φυγάς ή απομίμηση αν προτιμάτε αγχώθηκε. Το κόμπλεξ που έχει σαν ομάδα δεν το αφήνει να σκεφτεί καν το ότι μπορεί για πρωτάθλημα.

Η ομάδα μας με νίκη, αν έρθει σε απόσταση αναπνοής από τον φυγά οντάς στο -4, 5 αγώνες πριν το τέλος. Κοπέλια και Κοπέλες πρέπει να αφήσουμε τον καναπέ, το καφέ και την μπυραρία και να πάμε γήπεδο.

Μαζί με τους οργανωμένους που επιστρέφουν να δώσουμε ώθηση στην ομάδα. Με τον κόσμο λυγίσαμε μεγαθήρια και γράψαμε ιστορία που οι πιο πολλοί δεν μπορούν να φανταστούν ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα.

Φωνή 90 Λεπτά και να μετατρέψουμε το ΓΣΠ σε καζάνι. Μόνο και μόνο στην ιδέα ότι ο πραγματικός Θρύλος θα βρίσκεται στο -4, ο φυγάς θα αρχίσει να κτίζει κάστρα στην Άμμο. Όλοι μας πολεμούν…διαιτητές, διοικήσεις και οπαδοί γιατι μας φοβούνται και τρέμουν στην ιδεα.

Ήρθε η ώρα να τους κλείσουμε τα στόματα και στο τέλος της χρονιάς να πάμε στο γνωστό μέρος. Μην τους ευχαριστείτε με την απουσία σας από το γήπεδο διότι ταυτόχρονα ζημιώνετε την ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ…ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΜΑΣ

 

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

90 ΛΕΠΤΑ ΦΩΝΗ

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

 

Original Legend

Like
Share
Tweet