Όλοι στο Λευκόθεο

indexΌλοι απόψε πρέπει να βρεθούμε στο πλευρό της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας! Αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ στο Λευκόθεο η ώρα 19:00! Αναλυτικά η ανακοίνωση απο το Σωματείο ΑΠΟΕΛ: Εξαιρετικά σημαντικός από βαθμολογικής και όχι μόνο άποψης είναι ο σημερινός αγώνας της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας η οποία στις 19:00 φιλοξενεί στο Λευκόθεο την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 16ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας με 12 νίκες και 3 ήττες βρίσκεται στην 2η θέση του πίνακα με 27 βαθμούς με τον Κεραυνό να βρίσκεται πλέον στην 1η θέση με 28 βαθμούς έχοντας όμως παιχνίδι περισσότερο μετά την χθεσινή  νίκη του επί της Ομόνοιας.

Ο προπονητής μας  προετοίμασε κατάλληλα τους καλαθοσφαιριστές μας για τον δύσκολο αυτό αγώνα αφού η ΑΕΚ μετά την αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία αλλά και την ενίσχυση στην θέση του Center αναμένεται να παρουσιαστεί σαφώς πιο βελτιωμένη σε σχέση με τους αγώνες του κυπέλλου.

Η νίκη αποτελεί το μοναδικό ζητούμενο για την ομάδα μας αφού μεγάλος στόχος είναι η διατήρηση της 1η θέσης με το τέλος της κανονικής περιόδου ώστε να έχει το πλεονέκτημα στους αγώνες των πλέι-οφ.

Το παιχνίδι αρχίζει στις 19:00 και τιμή εισόδου ορίστηκε στα 5 ευρώ ενώ παιδιά κάτω των 12 ετών θα μπαίνουν δωρεάν. Ισχύουν τα σούπερ διαρκείας.

Like
Share
Tweet