Όπως το τόξο του Οδυσσέα!!!

Τελικά είναι πολύ βαρετό και ασήκωτο, το τρόπαιο του πρωταθλητή και κάνεις άλλος δεν έχει την δύναμη / κότσια να το σηκώσει εκτός από το ΑΠΟΕΛ. Είναι όπως το τόξο του Οδυσσέα, που δεν μπορούσε κανένας μνηστήρας να το συνδέσει, για 10+ χρόνια, για να παντρευτεί την γυναίκα του την Πηνελόπη, ώσπου επέστρεψε ο Οδυσσέας από τον Τρωικό πόλεμο και τους σκότωσε όλους!!!

Έτσι παθαίνουν και οι μνηστήρες τους πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο. Εκεί που είναι ο ΑΠΟΕΛ στα κάτω του, δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος του πρωταθλητή και όταν ο ΑΠΟΕΛ επιστρέψει, είναι πλέων αργά γι’ αυτούς, γιατί τους ‘σκοτώνει’ κάθε ελπίδα που έχουν για κατάκτηση του.

Μην απλώνετε το χέρι σας, σε πράγματα που δεν σας ανήκουν. Μην κάνετε όνειρα θερινής νυκτός. Μην δίνετε ψεύτικες ελπίδες στον κόσμο σας. Πείτε τους απλά την αλήθεια.

  • Η ομάδα μας, ΔΕΝ μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό.
  • Η ομάδα μας, ΔΕΝ έχει την δύναμη να σηκώσει αυτό το βάρος και την πίεση.
  • Πείτε τους, ότι ΜΟΝΟ ο ΑΠΟΕΛ μπορεί και κανένας άλλος.
  • Εμείς απλός είμαστε οι κομπάρσοι του πρωταθλήματος, για να τους ψυχαγωγούμε και για να δίνουμε suspense στο υπέροχο κόσμος του ΑΠΟΕΛ.

Το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ βαρετό και δεν μπορεί καμία ομάδα να αντέξει αυτό το μεγάλο βάρος. Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να τα έκανε τα τελευταία χρόνια να φαίνεται παιχνίδι, αλλά δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται. Χρειάζονται αρχιδι@ για να μπορεί κάποια ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό για συνεχόμενα χρόνια και εμείς δεν τα έχουμε.

Μπορεί πολλοίς φίλαθλος κόσμος ψες, να απογοητεύτηκες, και δεν εννοούμε τους φίλαθλους μόνο της ομάδας απομιμήσεις, αλλά αυτή είναι η πραγματική αλήθειά και κατά βάθος όλοι το γνωρίζουν και το αναγνωρίζουν.

ΜΟΝΟ Ο ΑΠΟΕΛ ΞΕΡΕΙ

ΚΑΙ

ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΤΕ

Hitman

Like
Share
Tweet