Πάμε να γράψουμε ιστορία

10496103_421945424613598_10431873930390123_oΑύριο παίζεται το τελευταίο επεισόδιο του φετινού πρωταθλήματος και εμείς καλούμαστε να κάνουμε το καθήκον μας, δηλαδή, να κερδίσουμε και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ο φετινός μαραθώνιος για την ομάδα μας, ήταν πάρα πολύ μακρύς, με πολλές συγκινήσεις και ανατροπές καθόλη την διάρκεια της φετινής ποδοσφαιρική σεζόν. Οι ποδοσφαιριστές μας έδωσαν πολλές δυνάμεις για να πάρουμε τα φετινά τρόπαια, το ευχόμαστε την Κυριακή, παρόλο που πιστεύαμε όλοι μας, ότι θα είχαμε μια ήσυχη χρόνια, λόγο και του εκτοπίσματος που έχει η ομάδα μας. Εάν αυτή την Κυριακή…

Κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, τότε ο ποδοσφαιρικός ΑΠΟΕΛ θα γράψει ιστορία, γιατί για πρώτη φόρα από τον 1926, θα κάνουμε το back to back Double. Ακούγετε εύκολο αλλά είναι τόσο πολύ δύσκολο να γίνει αυτό, ειδικά στις μέρες μας, και στην ομάδα μας. Μπορεί κάποιοι άλλοι να περηφανεύονται ότι έχουν 3 B2B double, άλλα τον καιρό εκείνο, του ‘πολιπιφ‘, δεν υπήρχε το Champions League για να αγωνίζονται με Barca, Pari και Ajax. Εμείς κάναμε κάτι το υπερφυσικό για τα κυπριακά δεδομένα. Καμία άλλη ομάδα δεν κατάκτησε πρωτάθλημα, ενώ αγωνίζεται σε ευρωπαϊκούς ομίλους και ειδικά του champions league και από ότι φαίνετε δεν θα το καταφέρουν ποτέ, γιατί πολύ απλά δεν θα καταφέρουν ποτέ να μπουν ομίλους, κάτι που για εμάς είναι must. Γιαυτό να μην κοκορεύονται, γιατί ιστορία σ’αυτο το νησί γράφει ΜΟΝΟ Ο ΑΠΟΕΛ.

Να πάνε όλα καλά, και την νύχτα θα δώσουμε όλοι ραντεβού στον εξώστη για να πανηγυρίσουμε τα φετινά τρόπαια της ομάδας μας, όπως κάνουμε κάθε χρόνο, και όπως οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ ξέρουν.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Hitman

Like
Share
Tweet