Ανακοίνωση ΠανΣυΦι ΑΠΟΕΛ στην ΚΟΚ

det_img_0049Το πρώτο παιχνίδι της σειράς των τελικών καλαθόσφαιρας έχει οριστεί από την ΚΟΚ για την Μεγάλη Πέμπτη και o Παν.Συ.Φι πολύ καλά κάνει και αντιδρά. Απέστειλε ανακοίνωση στην ΚΟΚ σήμερα ζητώντας να αλλάξει η μέρα του αγώνα, ενώ καλεί την ομάδα να απέχει, σε περίπτωση που δεν γίνει αποδεκτό το αίτημά του. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που στάληκε στην ΚΟΚ:

 “Σήμερον κρεμάται επί ξύλου, ο εν ύδασι την γην κρεμάσας.

Στέφανον εξ ακανθών περιτίθεται, ο των αγγέλων βασιλεύς».

Αυτή κύριοι της κοκ είναι η αρχή από το τροπάριο που ψάλλεται την Μεγάλη Πέμπτη στις Ορθόδοξες Εκκλησίες. Την Μεγάλη Πέμπτη ο απανταχού Ελληνισμός κατακλύζει τις εκκλησίες για να παρακολουθήσει την Σταύρωση του Κυρίου. Εσείς όμως με τις πράξεις σας μας δείχνετε ότι δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο!!! Ορίσατε την έναρξη των τελικών της καλαθόσφαιρας αυτήν την μέρα, αδιαφορώντας για τους οπαδούς, για τους παίκτες ακόμα και για τους διαιτητές σας! Δεν σεβαστήκατε ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ! Να πέσει φωτιά να σας κάψει! Φυσικά δεν ξεχνάμε και το 2000 που ορίσατε τον τελικό Μεγάλο Σάββατο(!) Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού!!!

Εμείς ως Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ τιμούμε την ορθόδοξη πίστη μας και ζητάμε να μεταφερθεί το παιχνίδι για την επόμενη βδομάδα. Καλούμε την ομάδα μας να σεβαστεί την Ορθόδοξη Ελληνική πίστη και αν δεν αποφασιστεί αναβολή του αγώνα να απέχει. Ως ΑΠΟΕΛίστες έχουμε μεγαλώσει με κάποια ιδανικά και δεν δεχόμαστε καμία διαπραγμάτευση. Αν θέλουν οι ανεύθυνοι «υπεύθυνοι» ας κατακυρώσουν το παιχνίδι υπέρ της αεκ. Εμείς δίνουμε υπόσχεση ότι στα εναπομείναντα παιχνίδια θα είμαστε κάτι παραπάνω από «6ος Παίκτης» και θα ωθήσουμε την ομάδα μας ώστε στο τέλος να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Δευτέρα 6/4/2015
Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ”

Like
Share
Tweet