Pardo ή Χιώτης;

b7ddb8f4f33108b5d282423b34fda62dΜια ερώτηση που τον τελευταίο καιρό περνά απο το μυαλό πολλών οπαδών μας. Δεν έχουμε και άδικο αφου ο Πάρντο εδώ και αρκετά παιχνίδια συνεχίζει τα λάθη που τον μειώνουν ώς τερματοφύλακα…

Κάποιοι φίλοι προσπαθουσαν να με πείσουν οτι ο Πάρντο δεν έχει εξόδους. Δεν έδωσα σημασία μέχρι που δεκτήκαμε γκόλ απο λάθος του και το λάθος του ήταν απο έξοδο που έπρεπε να κάνει και δεν έκανε. Δεν μειώνω τον παίκτη ΑΛΙΜΟΝΟ αλλά αν το σκεφτούμε λογικά, κάποιοι οπαδοί μας έχουν δίκαιο, ας γίνουμε ρεαλιστές! Ο ΠΑΡΝΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΞΟΔΟΥΣ! Στοιχίζει και παρα στοιχίζει το συγκεκριμένο! Στα τελευταία παιχνίδια είδαμε στην άμυνα μας να μπάζουν νερά και ο τερματοφύλακας μας δεν ήταν εκεί οταν χρειαζόταν για να προστατέψει την ομάδα με αποτέλεσμα να δεκτούμε με ευκολία κάποια γκόλ. Αποκρούσεις πολλές δεν αντιλέγω, όμως το μειονέκτημα του Πάρντο παραμένει να είναι και το πρόβλημα του ως τερματοφύλακα! Ε-Ξ-Ο-Δ-Ο-Ι!

Είναι καιρός να δώσουμε ευκαιρία στον Χιώτη ξανά; Δεν πρέπει ούτε και θέλουμε να σκουριάσει! Ο Χιώτης υπήρξε φύλακας άγγελος της ομάδας και είναι ένας απο τους λόγους που πετάξαμε στους 8 ουρανούς. Αξίζει να δωθεί αυτή η ευκαιρία στον Χιώταρο για να ξεκαθαριστεί το πλάνο όσο αφορά το θέμα τερματοφύλακα! Ας καθήσει στον πάγκο λίγο ο Πάρντο. Δεν στοιχίζει κάτι και σίγουρα θα του κάνει καλό. Αν δεν πάθει δεν θα μάθει.

Αυτό είναι ένα άρθρο που έπρεπε να γραφτεί εδώ και καιρό. Κάποια πράγματα στο ΑΠΟΕΛ μας κάνουν να γράφουμε σκληρές αλήθειες για κάποια άτομα και να βάλουμε στην άκρη συναισθηματισμούς και συμπάθειες. ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ! Οι παίκτες πάνε και έρχονται, ο ΚΟΣΜΟΣ όμως, ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ!

Like
Share
Tweet