Τα πολλά λόγια είναι φτώχια…

BuRPSWCCIAAVBtcSold out τα εισιτήρια στην ανατολική και δυτική κερκίδα για τον αυριανό τεράστιας σημασία αγώνα για την ομάδα μας. Μένουν κάποια εισιτήρια στην νότια και εάν και εφόσον γίνει και εκεί sold out τότε θα ανοίξει η βόρεια κερκίδα. Αναμένουμε περισσότερους απο 15 000 οπαδούς μας αύριο. Θα είμαστε εκεί όλοι με τα ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ μας για να κάνουμε το γσπ ΚΑΜΙΝΙ, έτσι όπως ΜΟΝΟ εμείς ξέρουμε και μπορούμε!…

Θα είμαστε εκεί σε ΚΟΣΜΙΑ πλαίσια να βοηθήσουμε την ομάδα μας να πάρει τη νίκη. Καλούμε τους ποδοσφαιριστές μας αλλά, τον Δώνη και την παρέα του να παρουσιαστούν σοβαροί και πειθαρχημένοι. Κάθε κίνηση τους μετρά και είναι σημαντική. Δεν χρειαζόμαστε ούτε θέλουμε άλλα πειράματα.

Τίποτα δεν είναι δεδομένο μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια… ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

Η αποστολή περιλαμβάνει 22 ποδοσφαιριστές. 4 θα βγουν εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Τέταρτης.

Pardo, Χιώτης, Κίσσας, Sergio, Χριστοφίδης, Αντωνιάδης, Ιωάννου, Amorin, Carlao, Kaka, Παπάζογλου, Morais, Vinicius, Αρτυματάς, Gomes, Χαραλαμπίδης, Αλεξάνδρου, Εφραίμ, De Vincenti, Sheridan, Adorno, Σωτηρίου.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!!!

Like
Share
Tweet