Προπονητής…Part Time!!!

Περιμέναμε με ανυπομονησία, μετά από 15 μέρες, να πάμε ξανά στο γήπεδο να δούμε το ΑΠΟΕΛιν μας, με την ευελπιστία, ότι ο προπονητής μας θα έχει δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές μας, που θα είχαν επίσης ξεκουραστεί και θα βλέπαμε καλύτερο ποδόσφαιρο.

Αντί αυτού, κάθε αγώνας και χειροτέρα, κάθε παιχνίδι και περισσότερη απογοητεύσει. Η ομαδα μας, ο ΑΠΟΕΛ μας, η ομαδα των εκατομμυρίων, η ομαδα με την καλύτερη ποιότητα σε ποδοσφαιριστές, δεν μπορεί να κάνει μια φάση, σε γκολ!!!

Αυτό είναι πρωτόγνωρο για την ομαδα μας. Παίζουμε, με ομάδες, που είναι τελευταίες στον βαθμολογικό πίνακα και δεν μπορούμε να καθαρίσουμε και να κερδίσουμε τα παιχνίδια μας, και παίζουμε με την φωτιά. Δεν είναι ΑΠΟΕΛ αυτό που βλέπουμε, αλλά μια ομαδα, χωρίς πάθος και πλάνο. Μια ομαδα που αγωνίζεται με σύστημα 3 ου!!!

Με την Dudelange, είπαμε ότι ήταν μια υποτίμηση. Με το Παραλίμνη είπαμε, ότι ήταν η κακιά στιγμή και η κούραση. Χθες με την Δόξα, τι άλλη δικαιολογία πρέπει να πούμε για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα, για παιχνίδι που παίξαμε στην έδρα μας;

Μέσα σε όλα αυτά, ο κόσμος που ήταν στο Γ.Σ.Π., είδε το προπονητής μας, το κ. Tomas Doll, στο 65’ λεπτό, να τα διπλώνει και να σχολάζει!!!

Έκατσε και έγειρε πίσω στον πάγκο του, λες και η ομαδα μας, κέρδιζε με 3+ τέρματα διαφορά!!!

Η ομαδα μας, κινδύνευε από λεπτό σε λεπτό να ισοφαρίσει, να χάναμε το παιχνίδι και αυτός παραδόθηκε και ήταν μες τα νεύρα. Όταν ο κόσμος ξεκίνησε να διαμαρτύρεται, στο 85’ λεπτό ξαναβγήκε από τον πάγκο του, λες και τελείωσε το διάλλειμα του, και ξεκίνησε  τις γκριμάτσες του.

Στην διάσκεψη τύπου, αυτή την φορά, τα έβαλε με τους ποδοσφαιριστές μας. Στην διάσκεψή τύπου, με το Παραλίμνη, έκανε την πάπια και είπε μόνο για τους τρεις βαθμούς. Στην διάσκεψη τύπου με την Dudelange, τα έβαλε με τους δημοσιογράφους, που δεν καταλάβουν από συστήματα. Πόσα νεύρα και πόση υπεροψία έχει πάνω του;

Ποιος είναι αυτός που έχουμε στον πάγκο μας, ρε παιδιά;

Ένας Ιταλός και ένας Γερμανός, μας έχουν καταντήσει σαν την Ελλάδα του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, που προσπαθούμε να επιβιώσουμε μέσα από τα συντρίμμια που μας έχουν κάνει.

Κάθε φέτος και χειροτέρα. Αλλά με την φήμη που έχουμε, ποιος καλός προπονητής θα έρχεται στην ομαδα μας. Καλύτερα να παίρνουμε Κύπριους προπονητές, που ξέρουν και τι εστί ΑΠΟΕΛ.

Η διοικούντες μας, ευχόμαστε να βλέπουν όλα αυτά που γίνονται και μην σφυρίζουν αδιάφορα. Η ομαδα μας, πάει από το κακό στο χειρότερο, με ένα ρόστερ που μπορεί να χαρακτηριστεί από το καλύτερα από τον καιρό που έχουν αναλάβει.

Ο κόσμος χθες στο Γ.Σ.Π. ήταν μόλις 4000 και με αυτές τις εμφανίσεις θα γίνει ακόμη λιγότερος. Αυτές οι εμφανίσεις δεν βοηθάνε καθόλου την ομαδα μας και η περίοδος χάριτος έχει λήξει.

ΑΠ’ ΤΟ ΚΑΚΟ

ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ

Hitman

Υ.Γ. Επίσης, τέρμα στα συμβόλαια, δανικών ποδοσφαιριστών, που έχουν minimum λεπτά συμμέτοχής. Στην ομαδα μας, πρέπει να παίζουν οι καλύτεροι.

Like
Share
Tweet