Ο Σατσιάς στο Συ.Φι ΑΠΟΕΛ Περιφέρειας Παλαιομετόχου!

d0ef914bc057cec2ef5952344d1d917bΜια ολόκληρη 20ετία στα γήπεδα, έφθασε στο τέλος της. Ο Μαρίνος Σατσιάς αποχαιρέτησε φέτος το καλοκαίρι, τον φίλαθλο κόσμο του ΑΠΟΕΛ, αλλά και ολόκληρης της Κύπρου. 406 συμμετοχές με την γαλαζοκίτρινη φανέλα και 65 συμμετοχές με την Εθνική Κύπρου σε μια καριέρα γεμάτη τίτλους και διακρίσεις…

Όλη αυτή η πλούσια καριέρα, ήταν δύσκολο να αποτυπωθεί σε λόγια και σελίδες. Όμως το εγχείρημα έγινε και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Σε συνεργασία με τον αθλητικό συντάκτη Ντίνο Φοινικαρίδη και σε επιμέλεια της εταιρείας “Ad and the city”,  δημιουργήθηκε μια πολυτελής έκδοση με τίτλο «Αρχή και Τέλος…με Νταπλ». Ένας τίτλος που αποτυπώνει πλήρως την ποδοσφαιρική ζωή ενός από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ.

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας ενημερώνουμε οτι θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου του Μαρίνου Σατσιά στο Συ.Φι ΑΠΟΕΛ Περιφέρειας Παλαιομετόχου, αυτή την Παρασκευή 21/11 στο παιχνίδι της ομάδας μας με τον απόλλωνα.

Κοπιάστε στον Σύνδεσμο μας να παρακολουθήσετε τον αγώνα και να αποκτήσετε το βιβλίο, αφιέρωση και φωτογραφίες με τον αρχηγό Μαρίνο Σατσιά! Αυτό το βιβλίο δεν πρέπει να λείπει απο κανένα σπίτι!

Ο Σύνδεσμος βρίσκεται στην Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’58 στο Παλιομέτοχο.

Αν επιθυμείτε να κάνετε κράτηση καλέστε το 97 807868!

ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

 

 

Like
Share
Tweet