Συνέντευξη τύπου για το Super Cup

Buvix5sCEAA8y1QΤην Τετάρτη στο στάδιο Παπαδόπουλος θα αντιμετωπίσουμε τον Ερμή, στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, για τον θεσμό του Σούπερ Καπ. Εμείς πάμε για το 14ο Σούπερ Κάπ ενώ ο Ερμής πρώτη φορά συμμετέχει σε αυτή τη διοργάνωση. Απλά πληροφοριακά, σε περίπτωση που ο αγώνας λήξει ισόπαλος στα 90 λεπτά δεν θα υπάρξει παράταση αλλά θα οδηγηθούν οι δύο ομάδες στην διαδικασία των πέναλτι. Στην αίθουσα τύπου παρευρέθηκαν πολλοί παράγοντες εκτός απο τους Προέδρους: της ομάδας μας, του Ερμή και ο “κύριος” Κουτσοκούμνη. Διαβάστε τις δηλώσεις του Δώνη, Χαραλαμπίδη, Παναγιώτου κτλ…

Χαραλαμπίδης: “Το φετινό ΑΠΟΕΛ είναι πιο δυνατό από πέρσι. Όμως πρέπει να το αποδεικνύουμε μέσα στο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι”.

Νίκος Παναγιώτου: “Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Για την δική μας ομάδα είναι πρωτόγνωρες στιγμές, να δίνουμε το παρών μας σε τελικό Κυπέλλου και τώρα στο Σούπερ Καπ. Θα ήθελα να ευχηθώ στον ΑΠΟΕΛ να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ όπως και στις υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται στο Europa”.

 Δώνης: “Το βλέπω σημαντικό το ματς για δύο λόγους. Μπορεί να μην σου δίνει πολλά πράγματα σαν τίτλος όμως όταν είσαι μεγάλη ομάδα πρέπει να διεκδικείς όλους τους τίτλους. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι το βλεπω σαν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι που θα μας βοηθήσει να προετοιμαστούμε καλύτερα ενόψει των αγώνων για το Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλουμε να διεκδικήσουμε και να ευχαριστηθούμε τον αγώνα. Το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, εμείς θα χρησιμοποιήσουμε αυτούς που είναι πιο έτοιμοι”.

Για Τζεμπούρ: “Θα δείξει ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα αν θα τον χρησιμοποιήσω. Είναι ένας επιθετικός. Θα είναι στην αποστολή για το Σούπερ Καπ. Δεν μου αρέσει να λέω βασική ενδεκάδα, γιατί στον ΑΠΟΕΛ όλοι μπορούν να παίξουν βασικοί”.

Για Αλωνεύτη: “Ο Αλωνεύτης είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για την ομάδα μας. Πρέπει να τον στηρίξουμε να βρεί τα πατήματα του. Δεν έγινε κάτι με τον Αλωνεύτη, όσο κι αν αρέσει στον κόσμο να δημιουργεί ίντριγκες. Είχε έναν σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε εκτός για πολύ καιρό. Πρώτη φορά έπαιξε με τον Οθέλλο προχθές, μετά από τρεις μήνες. Δεν έχει πάρει ούτε μια μέρα διακοπές και όλο αυτό τον καιρό δούλευε με το ιατρικό τιμ για να επανέλθει πίσω το συντομότερο δυνατόν.”

“Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στις ευρωπαικές διοργανώσεις καλή επιτυχία. Εϊναι σημαντικό να έχουμε επιτυχίες για να μπορέσουμε να διατηρηθούμε σε καλό επίπεδο”.

Μιχάλης Ανδρέου: “Το πρώτο επίσημο ματς και ο πρώτος τίτλος της χρονιάς. Ελπίζουμε να διεξαχθεί ένα καλό παιχνίδι με αθλητοπρέπεια και να καταφέρουμε να πάρουμε αυτό τον τίτλο. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους όπως και στον ΑΠΟΕΛ”.

Χατζήκυριακου: “Καλή επιτυχία για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Ελπίζω να αρχίσουμε όπως τελειώσαμε την περσινή χρονιά, με τίτλο.”

ΠΑΜΕ ΑΠΟΕΛΑΡΑ!

index

Like
Share
Tweet