Σωματείο + Εταιρεία = 1

apoellaswallΜε όλες αυτές τις καταστάσεις που βλέπουμε και ακούμε καθημερινά στα ΜΜΕ για το ποιός θα είναι ο νέος πρόεδρος της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ, ποιός θα αντικαταστήσει τον κ. Φοίβο Ερωτοκρίτου, ποιός θα αναλάβει το δύσκολο έργο που έχει η Εταιρεία κ.α. εμείς οι απλοί ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ αναρωτούμαστε. Γιατί διαχωρίζουν το ΑΠΟΕΛ σε Σωματείο και Εταιρεία; Γιατί να μην έχουμε μια κοινή διοίκηση και για τα δυο; Γιατί τα δυο να μην γίνουν ένα. Ένα ΑΠΟΕΛ, ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ

Όταν ο κ. Ζηβανάρης δώρησε τις μετοχές του στο Σωματείο ΑΠΟΕΛ, το Σωματείο έγινε ένας από τους μεγαλομέτοχους της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ. Το Σωματείο θα πρέπει διαδραματίζει ένα σπουδαίο ρόλο στα τεκταινόμενα της Εταιρείας. Ο λόγος που το ΑΠΟΕΛ έγινε Εταιρεία είναι γνωστό σε όλους μας και δεν είναι ανάγκη να τα λέμε γιατί δεν ξυπνούν ευχάριστες μνήμες. Η δημιουργία των μεγαλομετόχων εκείνο τον καιρό, συστάθηκε για άλλους λόγους και όχι για να παίρνουν μερίσματα από τα κέρδη της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο. Εάν τους έλεγαν εκείνο το καιρό ότι σε κάποιες χρονιές το ποδοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ θα είχε κέρδη εκατομμυρίων, τότε όλοι θα γελούσαν.

Το ΑΠΟΕΛ είναι ΙΔΕΑ, και κανένας δεν μπορεί να το εκμεταλλευτεί αυτό. Το ΑΠΟΕΛ είναι ένα και μοναδικό. Σίγουρα οι ανάγκες, λόγο κάποιων καταστάσεων αλλάζουν, αλλά ποτέ δεν πρέπει να ξεφεύγουμε από την ουσία. Κατά τακτά χρονικά διαστήματα υπήρχαν κόντρες μεταξύ του Σωματείου και της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ για την μη πλήρη ενημέρωση του Σωματείου για τα τεκταινόμενα στην Εταιρεία και ειδικά στα οικονομικά ζητήματα. Δεν είναι δυνατόν η εταιρεια ΑΠΟΕΛ τα τελευταία 5 χρόνια να πήρε γύρω στα 50 εκατομμύρια και το Σωματείο μας να έχει ακόμη χρέη! Που βαδίζουμε; Κάποιοι με τον τρόπο τους ήθελαν να διαχωρίσουν την Εταιρεία από το Σωματείο και αυτό προκαλούσε προστριβές στης τάξεις των ΑΠΟΕΛΙΣΤΩΝ.

Εμείς λέμε, γιατί να μην υπάρχει μια κοινή διοίκηση για το Σωματείο και την Εταιρεία; Γιατί να μην καταρτιστεί ένα συμβούλιο από άτομα και μεγαλομετόχους και αυτοί να διοικούν ένα ενωμένο ΑΠΟΕΛ; Ήρθε η στιγμή που το ΑΠΟΕΛ πρέπει να ενωθεί και να γίνουμε ένα μεγάλο και δυνατό οικοδόμημα που θα μπορεί να αντεπεξέλθει σε όλες τις δυσκολίες που μας εμφανίζονται. Οι εχθροί μας είναι πάρα πολλοί και πρέπει να μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε και αυτό θα γίνει μόνο μέσα από την ενότητα όλων των ΑΠΟΕΛΙΣΤΩΝ. Να σταματήσουν να προβληματίζουν και να διχάζουν τον απλό κόσμο του ΑΠΟΕΛ με πια πλευρά πρέπει να είναι. Όλοι είμαστε ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ και πρέπει να είμαστε πιστοί στρατιώτες αυτής της ΙΔΕΑΣ που λέγετε ΑΠΟΕΛ.

ΑΠΟΕΛ ΕΝΩΜΕΝΟ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟ

Like
Share
Tweet