Σταμάτησε απότομα

Train-Accident-6Κανένας δεν περίμενε μετά από μια τρελή και ξέφρενη πορεία, το τρένο του ΑΠΟΕΛ να σταματήσει τόσο απότομα και τόσο καταστροφικά. Κανείς μας δεν περίμενε ότι μετά το θριαμβευτικό 3-0 πάνω στην Αελ και την αναρρίχηση μας στην πρώτη θέση θα υπήρξε αυτή η κατρακύλα. Έχουμε γίνει μια αγνώριστη μάζα ποδοσφαιριστών και τεχνικής ηγεσίας. Ούτε στα πιο κακά μας όνειρα δεν μπορούσαμε να δούμε αυτό που βλέπουμε τις τελευταίες δυο αγωνιστικές. Τα πάντα έχουν καταρρεύσει και τώρα πρέπει να φανούμε πάρα πολύ δυνατοί ψυχολογικά για να σώσουμε ότι σώζετε…

Τώρα όλοι εμείς οι υποστηρικτές του ΑΠΟΕΛ προσπαθούμε να βρούμε το λάθος, σε ποιο να τα φορτώσουμε, ποιος θα πληρώσει την νύμφη. Πρέπει να κάνουμε υπομονή ακόμα λίγες εβδομάδες, να τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις μας, να προσπαθήσουμε να πάρουμε την δεύτερη θέση και να κατακτήσουμε το κύπελλο. Πρέπει να σώσουμε ότι σώζετε γιατί χωρίς αυτά δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σωστά την νέα χρονιά. Χρειαζόμαστε τα λεφτά των προκριματικών αγώνων του Champions League για να μπορέσουμε να κάνουμε σωστό προγραμματισμό του χρόνου και γιαυτό πρέπει όλοι να μείνουμε κοντά στην ομάδα μας για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.

Μετά θα έχουμε χρόνο να πει ο καθένας τα δικά του, ποιος φταίει, ποιος πρέπει να φύγει, ποιος πρέπει να έρθει και πολλά άλλα. Εμείς το μόνο που μπορούμε να πούμε και είμαστε σίγουροι γιαυτό, είναι ότι ο μόνος που δεν φταίει είναι ο αγνός φίλαθλος του ΑΠΟΕΛ που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα του. Για να φτάσει εδώ που έφτασε η ομάδα μας σίγουρα κάποιοι φταίνε ή απλός οι δυνάμεις τις φετινής ομάδας μας μέχρι εδώ άντεξαν, για να μην ξεχνάμε και τα πόσα παιχνίδια έπαιξαν φέτος οι ποδοσφαιριστές μας.

Την Τετάρτη έχουμε ένα πολύ σημαντικό αγώνα και όλοι μας πρέπει να σταθούμε δίπλα στην ομάδα μας για να μπορέσει να ορθοποδήσει στους τελευταίους κρίσιμους αγώνες. Στα δύσκολα πρέπει να είμαστε ενωμένοι και δυνατοί. Εμείς πρέπει να σταθούμε τοίχος μπροστά στους ποδοσφαιριστές μας για να τους προστατεύσουμε και να τους δώσουμε δύναμη να συνεχίσουν. Δεν πρέπει να τους εγκαταλείψουμε στα δύσκολα.

Like
Share
Tweet