Στάνκερ, κάτι σαν Παΐσιος!!!

stangker_apollonΜε τα χθεσινά γελοία που έγιναν στο παιχνίδι μας με την απομίμηση της Λεμεσού και τα όσα γελοία είπε ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, για την ομάδα μας και τους ποδοσφαιριστές μας, σήμερα ξέθαψαν και μια ‘προφητεία’ που είπε ο τελευταίος προπονητής που πήρε πρωτάθλημα πριν κάποιες δεκαετίες με την ομάδα τους. Ο τέως προπονητής τους, κάποιος Στανγμερ, είχε τότε πολύ σωστά προβλέψει ότι, μια ομάδα εάν θέλει να κερδίσει τον ΑΠΟΕΛ θα πρέπει μέχρι το 90’, να είναι μπροστά στο σκορ, με τουλάχιστον 2 τέρματα διαφορά. Εκείνο τον καιρό που το είπε ο ‘Παΐσιος’ του Απόλλωνα, ήταν πριν μπει το ΑΠΟΕΛ για πρώτη φορά ομίλους του Champions League και πριν ακόμη ο ΑΠΟΕΛ κτίσει αυτή την μεγάλη ποδοσφαιρική αυτοκρατορία. Αυτός ο προπονητής, ήταν πράγματι διορατικός, βλέποντας ….

Από τότε την ομάδα μας να αγωνίζεται με ζήλο, πείσμα, και θέληση για την νίκη σε κάθε παιχνίδι. Είχαμε από τότε δείξει τις αρετές μας και μόνο αυτός ο προφήτης, το είχε καταλάβει ότι ο ΑΠΟΕΛ θα πάει πολύ ψηλά. Είχε ακόμη προβλέψει ότι πολλά παιχνίδια ο ΑΠΟΕΛ θα τα πάρει στο 90+ γιατί, είναι μια ομάδα μαχητική και με πολλη πάθος στο παιχνίδι του. Να σας θυμίσω κάποια πρόσφατα, κρίσιμα παιχνίδια που ο ΑΠΟΕΛ έχει κερδίσει στο 90+ για να καταλάβετε την διορατική δύναμη, αυτού του προπονητή. Στο 90+ λοιπόν, ο τεράστιος ΑΠΟΕΛ, πήρε νίκες από την Πόρτο 2-1, Ροζερπορκ 3 – 0 (και τα 3 τέρματα μετά το 90+), με ομόνοια στο 3-2 με Τζιμπουρ, με Απόλλωνα 1-0 με Μοραις, ισοπαλία με Απόλλωνα 2-2 με Μερκή και πολλές άλλες.

Ο Μπερτ Στανγκερ, ο προφήτης ‘Παΐσιος’ του Απόλλωνα, είχε προβλέψει αυτό όλα για το ΑΠΟΕΛ, αλλά με τόση προφητική δύναμη που είχε, δεν μπορούσε να προβλέψει πότε η απομίμηση της Λεμεσού θα πάρει το τρίτο της πρωτάθλημα. Καλά έχετε διαβάσει ο Απολλωνακος, που έχει ιδρυθεί το 1954 και μετράει 62 ολόκληρα χρόνια ζωής, έχει μόνο κατάκτησει 2 πρωταθλήματα στην μαύρη και σκοτεινή του ιστορία.  Κατά τα αλλά, θέλει να λέγεται και μεγάλη ομάδα. Εδώ πραγματικά πρέπει να γελάμε,αλλά πάλι είναι κρίμα να κοροϊδεύουμε μικρές και ασήμαντες ομαδούλες.

Όσο για τον Φανούριο, τον εκπρόσωπο τύπου της απομίμησης, όταν το καλοκαίρι είπε την ‘πατάτα’ ότι χαρίζει πρωταθλήματα στο ΑΠΟΕΛ η ομάδα τους και του είχαμε πει αρκετά, μας είχε απολογηθεί, και μας είπε ότι δεν είναι αυτά που εννοούσε και ότι παρερμηνεύσαμε τις δηλώσεις του. Μας είχε πει ακόμη ότι σέβεται πολύ την ομάδα μας, γιατί ο αδελφός του, Πάνος, πρώην τερματοφύλακας μας, έχει παίξει στην ομάδα μας και έχει να πει τα καλυτέρα για το ΑΠΟΕΛ. Από ότι φαίνεται Φανούριε, όλα αυτά που μας είπες ήταν λάσπη και όλα πήγαν στον κάλαθο των αχρηστών.

Φανούριε, δεν φταίμε εμείς που εργάζεσαι σε μια μικρή ομαδούλα και δεν έχεις κάτι καλό να πεις στους φίλαθλους σας, το γιατί είστε 8 ολόκληρους βαθμούς πίσω από τον πρώτο, σε μια περίοδο, που διατυμπανίζετε ότι πάτε για πρωτάθλημα. Σίγουρα ψες, δεν χάσατε 8 βαθμούς αλλά κερδίσατε 1, από την στιγμή που η ομάδας σας είναι τελείως απροπόνητη και οι ποδοσφαιριστές σας πέφτουν σαν κοριτσάκια χάμω, με κράμπες. Μήπως τους αρέσει να έχουν τα πόδια τους ψηλά!!!

Εμείς περιμένουμε να μας πείτε, εάν ο ‘Παΐσιος ‘σας, σας έχει πει, εάν ο ΑΠΟΕΛ θα κατακτήσει το Ευρωπαϊκό, για να ξέρουμε εάν θα μπούμε απευθείας στους ομίλους του Champions League. Εμείς ζούμε με ένα όνειρο τρελό και εσείς με ένα όνειρο θερινής νυκτός.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΑΣ

Hitman

Like
Share
Tweet