Τα Πλεονεκτήματα μας

photoΈχουμε την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με διαφορά από τον δεύτερο. Η άμυνα μας είναι η τρίτη καλύτερη, με δύο και ένα τέρματα αντίστοιχα πίσω από την πρώτη και δεύτερη καλύτερη άμυνα. Το καλύτερο δεκαπεντάλεπτο μας είναι το πρώτο του δευτέρου ημιχρόνου με δεκατέσσερα τέρματα. Ακολουθεί με δεκατρία το δεύτερο του πρώτου ημιχρόνου. Ακολουθούν τα δύο επόμενα δεκαπεντάλεπτα με δέκα και επτά τέρματα…

Αυτά τα στατιστικά δείχνουν ότι έχουμε ένα πλουραρισμό στην ομάδα.Η ομάδα μπορεί να σκοράρει άνετα από το πρώτο λεπτό μέχρι το ενενηκοστό με την ίδια ευκολία.Η ομάδα δεν δείχνει σημεία κούρασης σε κανένα σημείο του αγώνα. Αυτό σίγουρα προβληματίζει κάθε  αντίπαλη ομάδα που αδυνατεί να διαχειριστεί τον χρόνο του παιγνιδιού με αντίπαλη τον ΑΠΟΕΛ.

Όπως αναφέραμε έχουμε και την καλύτερη επίθεση. Θα περίμενε κανείς ότι έχουμε τον πρώτο ή τους πρώτους σκόρερς. Όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα. Έχουμε τους ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ σκόρερς. Είναι πλεονέκτημα αυτό και μάλιστα δυνατό πλεονέκτημα. Αν μια ομάδα έχει ένα σκόρερ και βασίζεται μόνο σε αυτόν τότε τι γίνεται εάν σε ένα παιγνίδι μαρκαριστεί με επιτυχία και εξουδετερωθεί; Μπορεί ακόμα να τραυματιστεί ή να πάρει κάρτες και να μην αγωνιστεί. Τότε ποιος θα πετυχαίνει τα τέρματα; Εμείς σε αυτό το σημείο δεν ανησυχούμε καθόλου, έχουμε δεκαπέντε ποδοσφαιριστές που πέτυχαν τα τέρματα της ομάδας μας ( ο Ίσμα και ο Μπούτιμιρ έχουν αποχωρήσει) και κάποιος θα σκοράρει.

Ας ανησυχούν οι αντίπαλοι μας που θα προβληματιστούν πως θα μας αντιμετωπίσουν. Θα έχουν να αντιμετωπίσουν μια άμυνα και πιθανόν δεν θα σκοράρουν. Θα έχουν να αντιμετωπίσουν δεκατρείς ποδοσφαιριστές που σκοράρουν συνεχώς, ποιον να μαρκάρουν επιτυχώς; Είναι δύσκολο γιαυτούς να γνωρίζουν ότι δεν θα σκοράρουν αλλά θα δεκτούν εύκολα τέρμα από οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή μας.

Αυτά είναι τα δεδομένα αυτήν την στιγμή για την ομάδα μας. Αυτό είναι το ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ της ομάδας μας.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΝΤΑΠΛ.

Ironman

Like
Share
Tweet