Τα πολλά λόγια είναι φτώχια

pieros_olumpiakosΓελάσαμε το Σάββατο. Γελάσαμε με την ψυχή μας και τις επόμενες μέρες με τα όσα ελέχθησαν στα ράδια και γράφτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αφού και να μην θέλαμε να ασχοληθούμε, κάτι τρείς και λίγο κάτι γινόταν και γελούσαμε. Όπως και να έχει, μετά από την κωμωδία του Σαββάτου επικεντρωνόμαστε στον αποψινό αγώνα της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό Πειραιώς στο ΓΣΠ στις 20:00.

Η αποστολή για τον αποψινό αγώνα: Pardo, Waternab, Sergio, Milanov, Αλεξάνδρου, Carlao, Ιωάννου, Μερκής, Morais, Vinicius, Αρτυματάς, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Vander, Γιαννιώτας, Bertolio, Orlandi, Bressan, Σωτηρίου και De Camargo.

Νούνο και Πιέρος πρέπει να προσέξουν να μην δεχτούν κίτρινη κάρτα αφού είναι στο όριο. Οι κίτρινες κάρτες τίθενται σε ισχύ από την πρώτη φάση των ομίλων μέχρι και την ολοκλήρωση των προημιτελικών σε CL και ΕL.

Πρέπει να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο μας και όπως και ζητούμε και απαιτούμε και για τον αποψινό αγώνα τη νίκη από τους παίκτες μας. Εμείς θα είμαστε στις κερκίδες πιστοί πορτοκαλί όμως όπως πάντα θα προσμένουμε τους καλύτερους Ευρωπαϊκούς εαυτούς των παικτών μας. Διασύρτε τους, παίξτε μπάλα τζαι κάμετε τους τα ούλλα. Κάθε φορά το ίδιο θα γράφω γιατί κάθε φορά απαιτώ νίκη, όποιος και να είναι ο αντίπαλος. Όταν ο ΑΠΟΕΛ θέλει ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί, έτσι και απόψε αν και θα είναι ο Ολυμπιακός αντίπαλος μας, αμαν θελήσουμε τη νίκη κανένας δεν θα σταθεί εμπόδιο μας. Βγάλτε τον καλύτερο σας εαυτό και παίξτε το ποδόσφαιρο που περιμένουμε..

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια οπόταν αδέλφια. τα υπόλοιπα, απόψε στο γήπεδο.

ΑΠΟΕΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑU*Fan

Like
Share
Tweet