Τελευταίο σπριντ μεταγραφών

spintΜπαίνουμε στην τελευταία εβδομάδα πριν αρχίσει η προετοιμασία για την νέα χρόνια. Τις φετινές μας ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τις ξεκινάμε 15 μέρες πιο γρήγορα από την περσινή σεζόν, λόγο του ότι θα ξεκινήσουμε από τον 2ο προκριματικό γύρο, 15/7, για τους ομίλους του Champions League. Οι ποδοσφαιριστές μας θα έχουν λιγότερο χρόνο ξεκούρασης και πρέπει μετά να ψηλώσουν τα μανίκια και να αρχίσουν την σκληρή δουλεία της προετοιμασίας. Μέχρι αυτή την στιγμή, το….

Ρόστερ μας δεν είναι συμπληρωμένο. Υπάρχουν 3-4 μεγάλες τρύπες που πρέπει να ξεκαθαρίσουν μέχρι το τέλος τις ερχόμενης εβδομάδας. Η ομάδα προγραμματισμού μας και η διοίκησης μας πρέπει να τρέξουν με χίλια για προλάβουν να κλείσουν αυτές τις τρύπες και μιλάμε για τις θέσεις του τερματοφύλακα, των δυο επιθετικων και του αριστερού μπακ. Ειδικά οι τρεις πρώτες θέσεις είναι πάρα πολύ σημαντικές, και εάν χρειαστεί, η διοίκηση μας πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να βρει ότι καλύτερο μπορεί. Δεν πρέπει να διστάσει να το κάνει αυτό από την στιγμή που τα έσοδα που μπορεί να προκύψουν από πιθανη πρόκριση μας στους ομίλους, θα αποφέρουν αρκετά κέρδη στην ομάδα και θα αποσβηστούν οι υπερβάσεις που κάναμε.

Δεν πρέπει επίσης, να κολησουν σε παίχτες και να περιμένουμε την απάντηση τους όποτε αυτοί θελήσουν να μας την πουν. Με τα λεφτά μας μπορούμε να βρούμε άλλους. Την έχουμε πάθει πολλές φορές σ’ αυτό το παιχνίδι των ποδοσφαιριστών που μετατεθούν την ημερομηνία απόφασης τους πιο πέρα και όλων πιο πέρα. Πρέπει να έχουμε τις εναλλακτικές μας λύσεις για να μην χάνουμε πολύτιμο χρόνο και ειδικά να μην χάνουν οι ποδοσφαιριστές μας την προετοιμασία τους, που είναι πάρα πολύ σημαντική. Να θυμόμαστε τι πάθαμε πέρσι με τον Τζιμπούρ, που ήρθε αρχές Αύγουστου και μας είπαν ότι θα ήταν έτοιμος μέχρι το 4ο προκριματικό γύρο για να βοηθήσει την ομάδα μας, αλλά ούτε στα παιχνίδια των ομίλων δεν ήταν έτοιμος να αγωνιστεί. Τα παθήματα μας πρέπει να μας γίνονται μαθήματα και να μην την ξαναπαθαίνουμε.

Τρέξτε λοιπόν με χίλια να τελειώσουν όλες οι εκκρεμότητες, να πάνε όλοι οι ποδοσφαιριστές μας προετοιμασία, να δουλέψουν με τον νέο μας προπονητή και το πλάνο του, και να αποκτήσουν ομογένεια. Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστούμε σε προκριματικά του champions league και έχουμε τόσα πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα μας που πρέπει να δέσουν μεταξύ τους για να βγει σε σύντομο χρονικό διάστημα το αποτέλεσμα που όλοι θέλουμε, δηλαδή να πάρουμε το εισιτήριο για τους ομίλους. Πάμε για το τελευταίο σπριντ, πάμε να φέρουμε τους ποδοσφαιριστές που χρειαζόμαστε για να μας δώσουν και άλλες χαρές και επιτυχίες, σε μια ομάδα και κόσμο που δεν έχει όρια.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Hitman.

Είσαι παίχτης του στοιχήματος; Θέλεις τις καλύτερες επιδόσεις; Θέλεις το πιο ψηλό Bonus της αγοράς μέχρι και €120; Κάνε εγγραφή τώρα στην Winmaster.com

Like
Share
Tweet