Τελικά, δεν αντιδράσαμε σωστά κ. Τραμεζάνι

Μετά την ισοπαλία μας, με την Αλκή, μέσα στο Γ.Σ.Π., ο προπονητής μας, κ. Παουλο Τραμεζανι, είπε, τώρα θα δείξουμε εάν είμαστε μεγάλη ομάδα και μπορούμε να αντιδράσουμε σωστά. Στο επόμενο μας, παιχνίδι με την Πάφο, μέσα στο Γ.Σ.Π. χάσαμε ακόμη τρεις βαθμούς, μετά κερδίσαμε το Παραλιμνι εκτός, με χίλια δυο ζόρια και εχθές χάσαμε ακόμα δυο βαθμούς από την Αεκ μέσα στο Γ.Σ.Π. πάλι.

Όπως καταλαβαίνουμε όλοι μας, τελικά δεν αντιδράσαμε σωστά και η ομάδα μας συνεχίζει να χάνει βαθμούς, τώρα που φτάνουμε στο τέλος. Δεν ξέρουμε τι έχει στο μυαλό του, ο κ. Τραμαζανι, αλλά σίγουρα πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του και να προβληματιστεί πάρα πολύ, με τον τρόπο που η ομάδα μας παρουσιάζετε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Περιμένουμε από αυτό να κάνει κάτι, που θα βοηθήσει την ομάδα μας, να πάρει την νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Πόσους βαθμούς πρέπει να χάσουμε, για να σταματήσει με αυτές τις εμμονές του. Το 3-5-2, που παίζουμε εδώ και πάρα πολύ καιρό, το έχει μάθει και η κουτσή Μαρία και όλοι μας κάνουν ματ, με τις αντεπιθέσεις τους, που μας βρίσκουν ορθάνοικτους σε κάθε τους αντεπίθεση.

Κ. Τραμεζανι, προχώρα από τα λόγια στις πράξεις. Χρησιμοποιείστε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουμε στον ροστερ της ομάδα μας, Εφραιμ, Αλωνευτη, Ρουεδα, Μπεζακ, Ντε Βινσεντι, Μπαλοκ. Άλλαξε λίγο την τακτική σου. Αιφνιδίασε και εσύ τους αντίπαλους σου. Μην είσαι προβλεπτός και μονοκόμματος.

Πάραλο που η ομάδα μας χθες, έδειξε αρκετή διάθεση και όρεξη στο γήπεδο, δεν είχαμε την ουσία, γιατί δεν είχαμε επιθετικό μέσα στην 11αδα μας να τελειώνει τις φάσεις. Όταν μπήκαν οι επιθετικοί μας, σε 10 λεπτά βάλαμε 2 γκολ και πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας, που για εμάς δεν είναι αρκετός. Οι μικροί Κάζου και Νατελ, έχουν γίνει ‘καπιρα’. Δώστους ανάσες.

Είναι κρίμα, γιατί ξεκίνησες πολύ δυναμικά από τον καιρό που ήρθες και ότι έκτισες το χαλάς, χωρίς να καταλαβαίνει κανένας τον λόγο. Ο πάγκος του ΑΠΟΕΛ, είναι γεμάτο παιχταράδες και εσύ έμεινες κολλημένος πάνω στα ίδια άτομα και σχηματισμό. Ένας προπονητής, πρέπει να είναι πολύ ευέλικτος και απρόβλεπτος μέσα στο γήπεδο, για να κάνει ματ στον αντίπαλο προπονητή, αντί αυτού, γίνετε το αντίθετο.

Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη και τίποτα δεν χάθηκε, αλλά εάν δεν αλλάξουμε κάτι σύντομα, τότε θα χαθούν. Είναι στο χέρι σου, να επαναφέρεις την ομάδα μας, σε νικηφόρα τροχαία και να κατακτήσουμε το 28ο πρωτάθλημα στην ιστορία μας και το #DES7INY που κανένας άλλος δεν το έχει επιτύχει.

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΑΠΟΕΛΑΡΑ

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Υ.Γ. Πρόεδρε, μην ανέχεσαι αυτές τις διαιτησίες που μας κάνουν, ειδικά μέσα στην έδρα μας. Ο κοντός, ο gay, έχει βγάλει το σχοινί και το παλούκι. Το παλούκι, ξέρουμε όλοι γιατί το έβγαλε!!!

Share on facebook
Like
Share on facebook
Share
Share on twitter
Tweet