Τέτε, ο μονοπόδαρος!!!

Έχει από την ώρα που δόθηκε το πέναλτι, εναντίο της αεκ, άρχισαν και πάλι τα όργανα, για το πως τόλμησε ο διαιτητής να δώσει πέναλτι εναντίο της παραχαϊδευμένης ομαδούλα, από την στιγμή που έχουν ρητή οδηγία από το υπουργικό συμβούλιο ότι απαγορεύετε να δίνονται πέναλτι ενάντια στο αεκακι, με οποιαδήποτε ομάδα και εάν αγωνίζεται, γιατί θα κλαίνε τα μο@νακι@

Πως τόλμησε ο διαιτητής, να δώσει μια τέτοια φάση πέναλτι;

Σε μια φάση όπου ο αμυντικός, πέφτει με τα 2 του πόδια τάκλιν, επικίνδυνο παίξιμο, από πίσω του επιθετικού, και το ένα πόδι παίρνει μπάλα και το άλλο παίρνει το πόδι του επιθετικού και τον ρίχνει κάτω από την στιγμή που η μπάλα είναι εν πεδία / διεκδικήσιμει και αποτρέπει τον αντίπαλο του που να το παίξει.

Δηλαδή, τι έπρεπε να δώσει ο διαιτητής;

Να δώσει επιθετικό φάουλ;

Να μας που οι ειδήμονες μάντηδες και ο υπόλοιπος αντι-ΑΠΟΕΛιστικος κόσμος του νησιού μας.

Το πρόβλημα τους είναι γιατί έδωσε ένα καθαρό πέναλτι ο διαιτητής ή γιατί τόλμησε να δώσει πέναλτι ενάντια στην αεκ, που απαγορεύετε;

Καλά, ο Τετε μόνο ένα πόδι έχει και λέτε μόνο για το πόδι του που έδιωξε την μπάλα;

Για το άλλο πόδι δεν θα πείτε τίποτα;

Θα μας πείτε μέτα, ότι στο περσινό παιχνίδι τελικού πρωταθλήματος με την αεκ, ο διαιτητής δεν τόλμησε να παραβιάσει τις οδηγίες που είχε σε πεντακάθαρο πέναλτι του καταλά (του κλαψιάρη) πάνω στο Μιλανοφ στο 88’ του παιχνιδιού, που θα κατακτούσαμε το πρωτάθλημα μια αγωνιστική πιο νωρίς και τόλμησε τώρα!!!

Άντε παρατάτε μας, ρε καθηκι@, που βγάλετε την γλώσσα σας περίπατο και νομίζετε ότι είστε κάτι σπουδαίο. Ομάδα με άδεια τροπαιοθήκη ήσαστε και τίποτα περισσότερο. Η ιστορία δεν σας έχει γραμμένους πουθενά, απεναντίας, εμείς σας έχουμε όλους γραμμένους!!!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

Hitman

Like
Share
Tweet