Θέλουμε ‘Αλήτες’ και όχι ‘Καλόγηρους’

Μπορεί να κερδίσαμε στο χθεσινό μας παιχνίδι με χίλια ζόρια, αλλά η ομάδα μας έμοιαζε με ‘επιτάφιο’. Ο μοναδικός ‘αλήτης’ που έχουμε αυτή την στιγμή στην ομάδα μας, είναι ο Στάθης, αλλά βλέπεις τον άνθρωπο να μην μπορεί να το κάτι παραπάνω, λόγο ηλικίας, λόγο κούρασης κ.α. Η διοίκηση μας, είχε την υποχρέωση να έχει στην ομάδα μας και άλλους ‘αλήτες’ που να ξεσηκώνουν με τις ενέργειες τους, τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, κόσμος, γήπεδο και να βάζουν μπουρλότο στο παιχνίδι μας.

Τα τελευταία χρόνια, είχαμε τους ‘αλήτες’, Ντε Βινσεντι, Γιαννιώτα και Βάντερ που μπορούσαν με μια τους ενέργεια να βάλουν φωτιά στο γήπεδο και να αλλάξει η τροπή του αγώνα. Σήμερα, εκτός του ότι δεν έχουμε ‘αλήτες’, έχουμε μόνο, ‘καλόγηρους΄ που είναι μιμιου-απτου.

Εκτός του ότι έχουμε ‘καλόγηρους’, έχουμε και παίχτες, απείθαρχους, εγωιστές, που παίζουν για τον εαυτό τους και όχι για την ομάδα μας. Πρέπει η διοίκηση μας, να βάλει ένα φρένο σ ‘αυτή την απειθαρχία που υπάρχει στον Αρχάγγελο και στο γήπεδο. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ έχει βαρεθεί να βλέπει, αυτά τα συμβάντα μέσα στο αγωνιστικό χώρο. Ο καθένα κάνει ότι του καπνίσει και συμπεριφέρονται αντιεπαγγελματικά.

Πρόεδρε, κ. Πρόδρομε Πετρίδη, θέλεις πραγματικά το πρωτάθλημα για να γράψουμε Ι6ΣΤΟΡΙΑ;

Εάν ναι, ξεκίνα από τον Αρχάγγελο και τους ποδοσφαιριστές σου, που χρυσοπληρώνεις. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, θα σας γυρίσει την πλάτη, εάν δεν κάνετε κάτι ΑΜΕΣΑ. Είσαστε οι υπεύθυνοι της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ και πρέπει να βάλετε μια τάξη στους υπαλλήλους σας. Με αυτή την αγωνιστική συμπεριφορά, δεν μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Θέλετε πρωτάθλημα;

Σοβαρευτείτε ΑΠΑΝΤΕΣ.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Hitman

Like
Share
Tweet