Το 2022 θα είναι Μόνο ΑΠΟΕΛ

Σε λίγες μέρες η ομαδα μας, θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι στον νέο έτος 2022 και ευχόμαστε να ξεκινήσουμε με το δεξί. Τον τελευταίο καιρό η ομαδα μας, έχει δείξει ότι κτίζει χαρακτήρα και νοοτροπία νικητή, που αρνείται να χάσει οποιοδήποτε παιχνίδι. Αγωνίζεται μέχρι και το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού για να πάρει ότι καλύτερο μπορει από το παιχνίδι.

Τα δεδομένα στον Αρχάγγελο, με την έλευση του προπονητή μας, κ. Σωφρόνη Αυγουστή και του τεχνικού επιτελείου, έχουν πάρει μια νέα κατεύθυνση που όλα δείχνουν ότι ο ΑΠΟΕΛ μας, θα επανέρθει στις νίκες και τις επιτυχίες.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, δείχνει ξανά να επιστέφετε την ομαδα μας και ξεκίνησε να γεμίζει τα γήπεδα, παρόλο τις αντίξοες συνθήκες με την πανδημία. Ο κόσμος, η μεγαλύτερη δύναμη του ΑΠΟΕΛ, θα είναι παρών σε οποίο γήπεδο θα αγωνίζεται η ομαδα μας, για να σπρώχνει τους ποδοσφαιριστές μας στις νίκες.

Με κάποιες προσθήκες που θα γίνουν τώρα το Γενάρη και με την επιστροφή κάποιων τραυματιών, η ομαδα μας θα γίνει πανίσχυρη και η ομαδα μας θα επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών.

Εμείς προβλέπουμε ότι το 2022 θα είναι αφετηρία της επιστροφής του Αυτοκράτορα στο Θρόνο του!!!!

ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ

Hitman

Like
Share
Tweet