Το Χοχίν … ( η ανατροπή του αιώνα )

antrikouiΤο Χοχίν χθες, καθόταν στεναχωρημένο και αμίλητο στις παγωμένες κερκίδες του ΓΣΠ βλέποντας την ομαδάρα του να χάνει με 0-2 από τον Κίκη της Άχνας. Όλα αυτά, μέχρι το 70 όπου μέσα σε 4 λεπτά έγινε η ανατροπή του αιώνα! Τι και αν προηγήθηκε φάουλ πριν το 1-2?Τι και αν στο 3-2 προηγήθηκε offsite? Όλα αυτά δεν έχουν σημασία για το Χοχίν. Σημασία έχει ότι η αγαπημένη μας “σιυλλάκα” μέσα σε 4 λεπτά, μεταμορφώθηκε σαν άλλη Μπαρτσελόνα και έφερε τα κάτω, πάνω!…

Που είσαι ρε Αντρικκούη μου αδικημένο να μας τα πεις λλίο? Τράβα τις γραμμούες σου τζαι πε μας να δούμε. Ήταν offsite το τρίτο σου γκολ? Στο πρώτο είσιε φάουλ ρε “Φιάσκε“? Οξά εν εκούντησε ο Εγγλέζος σου ρε? Ρε ΠΑΝΑΥΡΚΑ είσαστε η πιο ευνοημένη “ομάδα” του πρωταθλήματος με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Θέλουν μου τζαι ξένους διαιτητές τα ΠΑΝΑΥΡΚΑ!

Ρε τζαι με εξωγήινους δέρνουμε σας, όχι με ξένους!  Ίντα θέλετε τους ξένους? Για να στέλνετε την επαγρύπνηση στα ξενοδοχεία να τους απειλά? Οι “αδικημένοι” ζάβαλλι μου … Εν τους αφήνουν να παίξουν ποδόσφαιρο fair! Εμείς φταίμεν όμως που εν σας εταήσαμε 8 να κρύψετε ( ? ). Ρε τούτοι ήταν κυβέρνηση 5 χρόνια, εκάμαν τα ΑΙΣΧΗΣΤΑ τζαι πάλε επαίζαν το αδικημένοι!

Εν έσιει έτσι πράμα ρε κουμπάρε! Εμάθαν μια ζωή να κλαίουνται ρε. Το Αντρικκούη πάει να ψουμνίσει πχ ένα τρικό που το μολ τζαι άμαν πάει στο ταμείο, ρωτά  … “Γιατί τούτο το τρικό εν €25? Επειδή είμαι Ομονοιάτης? Τους ΑΠΟΕΛίστες να πιστέψω ότι πουλάτε τους το €25 οξά €20?”

ΠΑΝΑΥΥΥΥΥΥΥΡΚΑΑΑΑΑΑΑΑ!

ο Πίκρης

Like
Share
Tweet