Τώρα σταματάμε, και στηρίζουμε

ApoelShowΜετά τα όσα τραγελαφικά, γελοία κωμωδία, που έγιναν με κάποιον Μπιν, σταματάμε να κριτικάρουμε, να κατηγοράμε, να ρίχνουμε ευθύνες, και ξεκινάμε να στηρίζουμε τον νέο μας προπονητή, κ. Γιώργο Δώνη και τους ποδοσφαιριστές μας, για να πάρουμε αυτή την Τετάρτη, την νίκη πρόκριση.

Δεν είπαμε την λέξη, ξεχνάμε, είπαμε σταματάμε, για να ενώσουμε όλοι μας, όλες μας τις δυνάμεις, να βοηθήσουμε, στην νέα αρχή που γίνετε, για να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Η ήττα με 1-0 δεν είναι κάτι το τραγικό, για την ομάδα μας. Τραγικό θα ήταν εάν πηγαίναμε στον επαναληπτικό, με τον ‘ζαλισμένο’, ένας Θεός ξέρει από τι, τον πρώην προπονητή μας. Από την στιγμή που αντικαταστάθηκε, τα πράγματα είναι πολύ καλυτέρα, και οι πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση, είναι με το μέρος μας.

Με ένα Γ.Σ.Π. καμίνι, και με προπονητή, που έχει πλάνο και τακτική, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, πρέπει να είναι παρών στο Γ.Σ.Π. να δώσει την δική του μάχη, να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, να λιώνει τον  κάθε αντίπαλο στο γήπεδο μας, και κάνει την δουλειά των ποδοσφαιριστών μας, πολύ πιο εύκολη.

Τα μα και τα μου, τα γιατί και τα επειδή, φταίει δεν φταίει, πρέπει να σταματήσουν τώρα, και το μόνο που πρέπει να έχουμε στον νου μας, να είναι ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ. Μόνο έτσι μπορούμε να βοηθήσουμε στην μεγάλη προσπάθεια της Τετάρτης. Οτιδήποτε άλλο, θα είναι ενάντια στην ομάδα μας, και αυτό θα είναι καταστροφικό. Όλα τα αλλά μπορούν να περιμένουν. Αυτό που προέχει είναι η πρόκριση.

Εκτός από την προσπάθεια που θα κάνει ο νέος μας προπονητής, κ. Δώνης, για να αλλάξει την έχοντας κατάσταση, αρκετή δουλεία θα έχουν και οι παλιοί μας ποδοσφαιριστές μας, Αλεξάνδρου, Μοραις, Αλωνευτης στο θέμα εν ψυχώσεις και ανέβασμα ψυχολογίας των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών μας. Με νέο προπονητή, θα υπάρχουν και νέα κίνητρα γι’ αυτούς, γιατί κάποιοι πίστευαν ότι είχαν ‘τον γάιδαρο δεμένο’. Τώρα όλοι θα πρέπει να αποδείξουν στον νέο προπονητή μας, ότι αξίζουν πραγματικά έχουν μία θέση, στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ.

Εμείς, ο μεγάλος κόσμος του ΑΠΟΕΛ, θα πρέπει να είναι στο Γ.Σ.Π., για να δώσει το σύνθημα, πρόκρισης, και οι ποδοσφαιριστές μας, να εκτελέσουν το έργο τους. Στηρίζουμε με όλη την δύναμη της ψυχής μας, την ομάδα μας, που υπεραγαπάμε, για να βγούμε ξανά νικητές, από αυτή την δύσκολη περιπέτεια.

Εάν όλοι μαζί, είμαστε ενωμένοι και πιστεύουμε στην δυναμική της ομάδας μας, τότε η προσπάθεια, θα είναι πολύ πιο εύκολη. ΑΠΟΕΛ ενωμένο ποτέ νικημένο.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Hitman

Like
Share
Tweet