Νίκη = 1 βήμα πιο κοντά στους ομίλους CL!

Bvd_4FdCAAAwS1uΔεν καταφέραμε να ταξιδέψουμε στην Δανία με τον ΘΡΥΛΟ όμως η ψυχή και η καρδία μας θα είναι εκεί για τον αποψινό Ευρωπαϊκό αγώνα. Δεν υποτιμούμε καμία Άαλμποργκ δεν υποτιμούμε τον αντίπαλο. Θα παλέψουμε σαν ΑΠΟΕΛ και θα διεκδικήσουμε τη νίκη…

Το καλό ΑΠΟΕΛ δεν φοβάται κανένα και τίποτα! Είμαστε πανέτοιμοι! Η ομάδα θα έχει στο πλευρό της περίπου 100 πιστούς ΑΠΟΕΛίστες που ταξίδεψαν μαζί της στην βροχερή Δανία. Ο ΘΡΥΛΟΣ απόψε θα αγωνιστεί με τις στολές που βλέπετε στην φώτο.

Ας εκμεταλλευτούμε το γεγονός οτι ο πρώτος αγώνας είναι εκτός έδρας απόψε και οφείλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι στο γήπεδο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το γαλαζοκίτρινο πάθος και η πορτοκαλί ψυχή μας ας νικήσουν τον αποψινό αντίπαλο! Το γρήγορο γκόλ και γενικά το γκόλ στο εκτός είναι εξαιρετικά σημαντικό, οπόταν εκτός απο την προσοχή μας στην άμυνα ας δώσουμε και έμφαση στην επίθεση μας! Πάμε δυναμικά και ΑΠΟΕΛίστικα!

Η πιθανή αποψινή μας νίκη θα μας φέρει 1 βήμα πιο κοντά στους ομίλους του Champions League!

Κοπιάσετε στο Fan Club μας να παρακολουθήσετε το παιχνίδι σε ένα ΑΠΟΕΛΙΣΤΙΚΟ περιβάλλον και να διασκεδάσουμε την επιτυχία της ομάδας μας! Για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο 97807868 ή στο 99304552. Παρακαλούμε να έρθετε τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έναρξη του παιχνιδιού γιατί η ζήτηση είναι μεγάλη.

 

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ CHAMPIONS LEAGUE!

Like
Share
Tweet