Χαμπουλάς…η κότα!!!

Τώρα που έληξε το σήριαλ με την διακοπή του πρωταθλήματος, μπορούμε να πούμε και κάποια από τα δικά μας συμπεράσματα για τα θεατράκια και τους ηθοποιούς αυτού του Κυπριακού σήριαλ/φαρσοκωμωδίας.

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές αυτής της φαρσοκωμωδίας, ήταν ο πρόεδρος του κοτετσιού, Ανόρθωση, Ευγένιος Χαμπουλας. Έσχιζε τον κ@λ@ του για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, αγνοώντας την πανδημία του κορονοιού και την υγεία των ποδοσφαιριστών του.

Και ρωτώ εγώ… Ο προπονητής τους, κ. Τιμούρ Κεσπάγια, ο υπερασπιστής / προστάτης των  ποδοσφαιριστών, ήταν σύμφωνος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος;

Εμείς θυμόμαστε στην φετινή χρονιά, όταν η Ανο, έχασε βαθμούς από την ΑΕΛ στο Τσιρειο, ήταν πυρ και μανία με το air condition και της άθλιες συνθήκες που είχαν οι ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια!!!

Πως τώρα συναίνεσε στην επανενάρξεις του πρωταθλήματος;

Με τέτοιες, απαράδεχτες συνθήκες, ζέστες, που πρέπει να προπονηθούν οι ποδοσφαιριστές του, χωρίς την σωστή προετοιμασία, με το ενδεχόμενο να πάθουν σοβαρούς τραυματισμού, να παίζουν υπό τον φόβο να μολυνθούν με τον θανατηφόρο ιό, αυτοί και οι οικογένειες τους, πως και τα δέχτηκε όλα αυτά ο κ. Τιμουρ Κεσπαγια!!!!

Το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι, ο ‘πρωταγωνιστής’ Ευγένιος Χαμπουλάς, πουλούσε μούρη, παλιά του τέχνη κόσκινο φυσικά, βλέπε αμπελοπούλια για να πιάσει βουλευτικούς ψήφους, έτσι και τώρα, γνωρίζοντας ότι με καμία δύναμη δεν θα περνούσε, η επανέναρξη του πρωταθλήματος, έκαμνε το παλικάρι, στα αμμοχωστιανά κοτόπουλα και το έπαιζαν commandos!!!

Μάλιστα, ρε Χαμπουλά, show man!!!

Το έπαιζες παλικάρι, σε όλους, μέσων των ΜΜΕ, αλλά καταβάθος είσαι και εσύ μια όρνιθα τσιλαρκασμένη, όπως τους υπόλοιπους άλλους που το έπαιζαν παλικάρια, με την υγεία των ποδοσφαιριστών μας.

Εσύ, που μαζί με τον κ. Λ. Φουρλά, κάνατε αυτή την υπέροχη / εξαιρετική φιλανθρωπική εκστρατεία με τους Ο.Υ.Κ. “Γιατί κανένα παιδί δεν πρέπει να πολεμά μόνο του τον καρκίνο!“, έρχεσαι τώρα και ζητάς την επανέναρξη του πρωταθλήματος και με αυτό τον τρόπο να εκθέτης την οικογένεια των ποδοσφαιριστών και των υπολοίπων σε κίνδυνο.

Δεν συμβαδίζουν ρε Ευγένιε αυτά. Κάπου πάεις Χ και τα μπέρδεψες και τα έκανες μαύρα και σκοτεινά, για να πουλήσεις μούρη, ρε κότα!!!

ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΟΤΕΣ

Hitman

Like
Share
Tweet