Ξέφυγαν από την μιζέρια!!! (Βίντεο)

Τα τελευταία εφτά χρόνια, τον Μάη, όλοι οι ΑΠΟΕΛιστες χαίρονται και γιορτάζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπως εμείς ξέρουμε καλύτερα από όλους. Για να λεμέ την αλήθεια, οι άλλοι ούτε καν θυμούνται πως είναι να γιορτάζουν / διασκεδάζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Γλυτώνουν και τα έξοδα!!!

Για να χρησιμοποιήσουμε και μια φράση, που είπε κάποτε, το διοικητικό γατάκι της αεκουλα της Λάρνακας, είναι ότι στο Google Maps, δεν γράφει πλέων, ο οδός Κένεττυ, αλλά ΕΞΩΣΤΗΣ ΑΠΟΕΛ!!!

Για να συνεχίσουμε αυτό που λέγαμε, κάθε χρόνο στον εξώστη, όπου γίνονται οι πανηγυρισμοί των χιλιάδων διψασμένων οπαδών και φιλάθλων μας, γίνεται και μια ξεχωριστή παρουσίαση για κάθε ποδοσφαιριστή μας ξεχωριστά, όπου αποθεώνονται από τον υπέροχο κόσμο μας.

Αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές μας, ήταν παλαιότερα σε άλλες μίζερες ομαδούλες του νησιού μας, όπου πήραν την μεγάλη απόφαση να έρθουν στην μεγαλύτερη και καλύτερη ομαδα του νησιού και να αφήσουν πίσω τους την μιζέρια τους και τα κλαψουρίσματα.

Αυτοί οι ποδοσφαιριστές, βλέπε, Αλωνευτης, Εφραιμ, Μερκης, Σοουζα, Γιαγκολιτς, έχουν καταλάβει τι εστί ΑΠΟΕΛ και εξώστης και δεν το έχουν μετανιώσει ούτε μια στο εκατομμύριο. Όταν μιλήσει με αυτούς, ειδικά με τους Κύπριους, θα σου πούνε ότι το μεγαλύτερο τους λάθος, είναι ότι δεν ήρθαν πιο γρηγορά στην μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΕΛ. Επίσης θα σου πούνε, ότι, δεν υπάρχει καμία σύγκριση, της ομάδας του ΑΠΟΕΛ με την προηγουμένη τους. Νιώθουν την μεγάλη αγάπη που έχουν από τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ και αυτό τους δίνει μεγάλη δύναμη και ικανοποίηση.

Γι’ αυτό όλοι αυτοί οι ποδοσφαιριστές, που είναι στο ΑΠΟΕΛ και ζούνε αυτές τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας μας, ξέρουν να εκτιμάνε και να δίνουν πάντα το 110% των δυνάμεων τους. Ξέρουν ότι χάρης το ΑΠΟΕΛ, έχουν αποκτήσει ποδοσφαιρική δόξα και χρήμα και οι επιτυχίες τους θα είναι χαραγμένες με χρυσά γράμματα στην καριέρα τους.

Κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές που είχαν προτάσεις από το ΑΠΟΕΛ και τι απέρριψαν, τώρα παίζουν με τα χείλη τους. Βλέπουν τους συναδέλφους τους, να είναι στους εφτά ουρανούς και αυτοί να είναι βουτηγμένοι στα σκατά!!!

Δείτε το βίντεο με τους πανηγυρισμούς των χιλιάδων οπαδών / φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ, σαν να είναι η πρώτη φορά. Είμαστε κάθε χρόνο διψασμένοι για τον τίτλο.

 

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

 

Hitman

Υ.Γ. Πολλά συγχαρητήρια στους Πορτοκαλί για την υπέροχη βραδιά.

Like
Share
Tweet