Έκαναν Πράξεις την Υπόσχεση τους

0e353bfb9725998ddf3e4937229d8ebe_LΠρίν μερικούς μήνες, όταν ανάλαβε την προεδρίας της εταιρείας του ΑΠΟΕΛ ο κ. Πρόδρομος Πετρίδης με τους συνεργάτες του, αρκετοί από εμάς δεν το είδαν με κάλο μάτι. Έλεγαν διάφορα, και αμφισβητούσαν τα όσα έλεγα και υπόσχονταν. Μετά από μερικούς μήνες στο τιμόνι της εταιρείας, βλέπουμε ότι αρκετά από εκείνα που εξάγγειλαν, άρχισαν να παίρνουν σάρκα και οστά. Το πιο σημαντικό, είναι ότι υπάρχει ηρεμία στα διοικητικά, ηρεμία στα ποδοσφαιρικά και γενικά μια μεγάλη ηρεμία στο οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ και στους φιλάθλους. Αυτή η ηρεμία που υπάρχει, είναι η αιτία που το ΑΠΟΕΛ βρήκε ξανά την περηφάνια του. Πρέπει όμως….

Να γίνουν πάρα πολλά ακόμη για να επιστρέψουμε στην απόλυτη ηρεμία, και ο μόνος τρόπος να συμβεί αυτό, είναι τα ταμεία της ομάδας μας να είναι ξανά γεμάτα. Η διοίκηση του κ. Πρόδρομου Πετρίδη πρέπει να κάνει πάρα πολλά ακόμη για να ξανασυμβεί αυτό. Τα μεγάλα κεφάλαια που εκκρεμούν είναι τα τηλεοπτικά, του τεχνικού διευθυντή και των φιλάθλων. Πρέπει να βρεθεί μια μακροχρόνια λύση για να σταματήσει αυτή η ερασιτεχνική δουλειά που γίνεται εδώ και χρόνια. Πρέπει να βρει τις λύσεις, για να μπορέσει το ΑΠΟΕΛ να στέκεται οικονομικά από μόνος τους, χωρίς σπατάλες και να μπορεί να παίρνει τα καλύτερα τηλεοπτικά συμβόλαια γιατί το αξίζουμε. Είμαστε η δημοφιλέστερη ομάδα του νησιού και πρέπει αυτό να το εκμεταλλευτούμε.

Ο μεγάλος κόσμος του ΑΠΟΕΛ πρέπει να βοηθήσει σαυτή την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από το συμβούλιο, μέχρι να μπορούμε να σταθούμε μόνοι μας στα πόδια μας. Πρέπει να βοηθήσουμε οικονομικά όποτε μας ζητηθεί, πρέπει να βοηθήσουμε στην πάταξη των ταραξιών στοιχείων, για να μην πληρώνουμε προστίματα. Πρέπει γενικά να βοηθήσουμε σε ότι μπορεί ο κάθε ένας από εμάς για να βλέπουμε την ομάδα μας και να είμαστε περήφανοι γι’ αυτή. Η ομάδα μας είναι μέρος της ζωής μας, και είτε το θέλουμε είτε όχι, η ψυχολογία μας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από αυτή. Αυτή είναι η αλήθεια και όσοι λένε το αντίθετο, είτε δεν είναι πραγματικοί ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, είτε ψεύδονται.

Εμείς πιστώνουμε την διοίκηση του κ. Πετρίδη, μέχρι αυτή τη στιγμή, κάνει ότι έχει υποσχεθεί, σε εμάς τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, και είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και η ομάδα μας θα είναι ξανά στους ομίλους του Champions League. Το κύπελλο είναι καλό εάν κατακτηθεί μαζί με το πρωτάθλημα και κάνουμε το double, αλλά το ΑΠΟΕΛ έχει ανεβεί επίπεδο και τώρα η έννοια μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η είσοδος μας στους ομίλους του Champions League.

ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!

Hitman

Like
Share
Tweet