Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Έτοιμοι;

Ακόμα ένα αγώνα έχει να δώσει η ομάδα μας εντός έδρας και αυτός ο αγώνας έρχετε μετά απο  μια κακή αγωνιστική όπου μετά απο αυτήν συζητήθησαν πολλά. Μερικοί απο εμάς παρεκτράπηκαν, αντέδρασαν υπερβολικά, αντέδρασαν αρνητικά, συζήτησαν έντονα και όλα αυτά δικαιολογημένα. Ερχόμαστε να αντιμετωπίσουμε την ένωση όπου την προηγούμενη αγωνιστική πήρε βαθμό απο το τσίρειο αντιμετωπίζοντας την αέλ και ελπίζουμε να μην περάσει απο το μυαλό των παικτών και των παραγόντων ότι θα πάρει βαθμό και απο εμάς. Είμαστε σε μια κακή περίοδο όπου τα μυαλά όλων μας έμειναν στα περασμένα παρατράγουδα και κάκιστα του γηπέδου αφού ήρθε απότομα η ήττα απο μια ομάδα που μπορούσαμε να την κερδίσουμε αν θέλαμε. Δεν θα συζητηθεί ξανά το θέμα. Κοιτάζουμε μπροστά. Δεν τα βάψαμε μαύρα απλά αυτή η ήττα έφερε πολλά προβλήματα στην επιφάνεια που το ΑΠΟΕΛ δεν προσπάθησε να προλάβει στην μεταγγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Ο Νοών  Νοείτο.

Εμείς οι ΑΠΟΕΛίστες, το οξυγόνο του ΑΠΟΕΛ, θα είμαστε ακόμα μια φορά στην έδρα μας να φωνάζουμε και να υποστηρίζουμε την ομάδα μας. Δεν αφήνουμε τον ΘΡΥΛΟ μόνο του ΠΟΤΕ. ΑΠΟΕΛ στις χαρές ΑΠΟΕΛάρα στις λύπες.

Αναμένουμε καλό παιχνίδι απο την ομάδα για να ηρεμήσει η ατμόσφαιρα αλλά και να φύγει ο ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ κόσμος ευχαριστημένος απο το γήπεδο. Απαιτούμε το τρίποντο γιατί δεν ξέρουμε τί θα γίνει άν θα υπάρξει κιάλλο στραβοπάτημα.

ΔΙΑΛΥΣΤΕ τους να δείξετε το πραγματικό ΑΠΟΕΛ. Μαζέψτε τα σπασμένα και ετοιμαστείτε για ακόμα μια μάχη στην έδρα μας, αύριομε την ένωση στις 18:00.

Όσοι δεν θα παρευρεθείτε στο γήπεδο, προσκαλείστε στο fan club AΠΟΕΛ Partidarios στο Παλαιομέτοχο για να χαλαρώσετε με ένα ποτό, ένα καφέ και αν θέλει ο ΑΠΟΕΛ να πανηγυρίσετε και τη νίκη.

Σας γράφουμε τα λεγόμενα του προπονητή μας στην χθεσινή συνέντευξη τύπου για τον αυριανό αγώνα:

Δύσκολο παιχνίδι. Γιατί προερχόμαστε από ένα ντέρμπι που μας πλήγωσε και εμάς,αλλα και μείς πληγώσαμε  τον κόσμο μας. Είμαστε σε μια κατάσταση, δεν θα έλεγα δύσκολη, όμως υπήρξε πολλή απογοήτευση. Ερχόμαστε τώρα να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που δεν θα έχει καμία σχέση με αυτη που αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο. Ομως για μας ειναι πολυ σημαντικο να πάρουμε την νίκη. Ναι μεν κάθε ομάδα πρεπει να ξεπερνά τα κακά αποτελέσματα, όμως κάποιοι αγώνες σε πληγώνουν παραπάνω. Μόνοι μας φτάσαμε σε αυτο το σημείο και εμείς θα την αντιστρεψουμε.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι ακόλουθοι 18 ποδοσφαιριστές:

 1. Pardo
 2. Χιώτης
 3. Χαραλαμπίδης
 4. Αλεξάνδρου
 5. Adorno
 6. Αντωνιάδης
 7. Σατσιάς
 8. Benachour
 9. Ηλία
 10. Τζιόλης
 11. Manduca
 12. Pinto
 13. Morais
 14. Mario Sergio
 15. Zuela
 16. Sousa
 17. Αλωνεύτης
 18. Σολωμού

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Like
Share
Tweet