Σας καλωσορίζουμε στην επίσημη σελίδα των ΑΠΟΕΛ Partidarios, Περιφέρειας Παλαιομετόχου.

Αγαπητοί ΑΠΟΕΛίστες,

Η ιδέα του ΑΠΟΕΛισμού, η αθάνατη αυτή ιδέα, ήταν η αρχή για να βρισκόμαστε σήμερα κοντά σας σαν Fan Club περιφέρειας Παλαιομετόχου. Η απουσία ενός Fan Club στην περιοχή μας στερούσε την ανάγκη απο μικρούς και μεγάλους, νέους και ηλικιωμένους να έχουν τον δικό τους χώρο για να παρακολουθούν και να απολαμβάνουν το ΑΠΟΕΛ μας στους αγώνες που δίνει εντός και εκτός Κύπρου.

ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ

Αυτή την έκφραση και ΜΟΝΟ αυτή στηρίζουμε και υποστηρίζουμε. Κανένα άλλο πράγμα δεν μας ενώνει παρά μόνο αυτή η ιδέα που εδώ και χρόνια μας κάνει περήφανους όχι μόνο στη Κύπρο, όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά σε ολόκληρη την υφήλιο.

Σκοπός της δημιουργίας του Fan Club

Το Fan Club έχει δημιουργηθεί με σκοπό να φέρει κοντά, άτομα από το Παλαιομέτοχο, από τα γύρω χωριά και όχι μόνο, για να ζούμε μαζί την αρρώστια μας μέσω της οποιασδήποτε συνάντησης.

Πέραν του 60% της Περιφέρειας Παλαιομετόχου είναι ΑΠΟΕΛ. ‘Έχουμε την στήριξη των συν-χωριανών αλλά και διάφορων άλλων ατόμων από τα γύρω χωριά (Μένοικο, Αρεδιού, Αγίους Τριμυθιάς κ.α.) και πλέον νιώθουμε ότι είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε και εμείς σαν οπαδοί στο ΑΠΟΕΛ όπως το ΑΠΟΕΛ μας έχει προσφέρει τόσα!

Στεγαζόμαστε στην οδό 25ης Μαρτίου 64, στο Παλαιομέτοχο. Εκεί μαζευόμαστε για να παρακολουθούμε αγώνες της ομάδας που για τον οποιοδήποτε λόγο δεν μπορούμε να παρευρεθούμε στο γήπεδο. Θα δείτε άτομα διάφορων ηλικιών, από παιδιά, φοιτητές, ενήλικες, οικογενειάρχες, μαθητές αγόρια και κορίτσια, που θα προσπαθήσουμε να τους διαπαιδαγωγήσουμε να μένουν μακριά από βίαιες συμπεριφορές, ναρκωτικά, χουλιγκανισμούς και οτιδήποτε άλλο που θα είναι καταστροφικό πρώτα γι’αυτους και μετά για την ομάδα μας.

Οι εγγραφές των μελών μας για την νέα ποδοσφαιρική σαιζόν έχουν αρχίσει. Έχουμε μέλη που προέρχονται εκτός από το Παλαιομέτοχο, και από άλλες περιοχές όπως Αγίοι Τριμυθιάς, Ακάκι, Μένοικο, Περιστερώνα, Γέρι, Αρχάγγελο, Δευτερά, Λακατάμια κτλ , ακόμα και από περιοχές της μητέρας πατρίδας όπως είναι η Θεσσαλονίκη και ο Βόλος.

Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία ίδρυσης αυτής της Λέσχης Φίλων ΑΠΟΕΛ Περιφέρειας Παλαιομετόχου είναι για να δημιουργηθεί ένας χώρος συγκέντρωσης των ΑΠΟΕΛιστών της περιφέρεια μας.  Ένα χώρος που να μπορούμε να βλέπουμε, να συζητάμε και να περνούμε ωραία σε ένα περιβάλλoν που θα είναι και θα θυμίζει ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ.

Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα που θα μπορεί ο κάθε ΑΠΟΕΛιστας οποιασδήποτε ηλικίας να είναι μέλος και να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις που θα διοργανώνουμε. Η φιλοσοφία της σωστή υποστηρίξεις της ομάδας μας και η καταπολέμηση της βίας μέσα και έξω από τους αγωνιστικού χώρους θα είναι ένας από του μεγάλους μας στόχους.

Σκοπός και Στόχοι

 1. Η στέγαση και τόπος συναντήσης των ΑΠΟΕΛΙΣΤΩΝ της Περιφέρειας Παλαιομετόχου.
 2. Οι δραστηριότητες μας θα περιορίζονται μόνο στη Περιφέρεια Παλαιομετόχου.
 3. Η προώθηση της υποστήριξης του ΑΠΟΕΛ σε αθλητικό επίπεδο και ο διαχωρισμός του από οποιεσδήποτε πολιτικές σκοπιμότητες.
 4. Η επιμόρφωση ενδιαφερομένων σε σχέση με τον ΑΠΟΕΛ και την ιστορία του.
 5. Η διεξαγωγή επιδείξεων , εκθέσεων , προβολή ντοκιμαντέρ δραστηριοτήτων σε σχέση με τον ΑΠΟΕΛ.
 6. Η παροχή τεχνικής και/ή άλλης φύσεως βοήθειας σε άτομα που ασχολούνται και/ ή θέλουν να ασχοληθούν με τον ΑΠΟΕΛ.
 7. Η εισήγηση και προώθηση μέτρων για τη βελτίωση του επιπέδου μόρφωσης και εκπαίδευσης του πληθυσμού σχετικά με τον αθλητισμό, την ευγενή άμιλλα, το δίκαιο παιχνίδι (fair play) και την πολιτισμένη και χωρίς επεισόδια παρακολούθηση αγώνων του ΑΠΟΕΛ.
 8. Η συνεργασία με άλλους οργανισμούς και/ή ομίλους και/ή σωματεία και/ή συνδέσμους για προώθηση κοινών στόχων.
 9. Η διευκόλυνση των μελών του στην αγορά και παραλαβή εισιτηρίων για αγώνες του ΑΠΟΕΛ μέσω του διαδικτύου.
 10. Η αποδοχή εισφορών, δωρεών και χρηματοδοτήσεων από οποιονδήποτε φορέα η άτομο που αποσκοπούν στην προώθηση οποιωνδήποτε από τους σκοπούς του Σωματείου.
 11. Η απόκτηση κινητής και ακίνητης περιουσίας δια δωρεάς, κληροδοτήσεως αγοράς η με οποιονδήποτε άλλον νόμιμο τρόπο
 12. Η διεξαγωγή όλων των δραστηριοτήτων του Σωματείου με σεβασμό και σε συνεννόηση πάντοτε με την σύμφωνη γνώμη του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ( Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων ΑΠΟΕΛ ).
 13. Πάντα θα είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ σε οποία δραστηριότητα, εκδήλωση ή πορεία μας ζητηθεί.
 14. Δεν θα εμπλακούμε πότε σε δραστηριότητες και εκδηλώσεις που πλήττουν τα συμφέροντα του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ. Πάντα θα είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε αν μας ζητηθεί και μπορούμε να το πράξουμε.
Like
Share
Tweet