Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αγ.Νάπα-ΑΠΟΕΛ 0-2

Φτάνοντας ακόμα ένα σημαντικό βήμα στο πρωτάθλημα είδαμε την ομάδα μας να μας φέρνει την νίκη αφού είχαμε ένα αρκετά δύσκολο έργο σήμερα. -3 κύριοι και συνεχίζουμε ακάθεκτοι για την κατάκτηση του τίτλου. Οι νεοφερμένοι έφεραν τις λύσεις στην επίθεση και μετά απο ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού με άγχος, κατάφεραν να μας ηρεμήσουν με τη συνεργασία τους και το γκόλ απο τον Μπιτόν.

Η ομάδα της αγ.νάπας στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και σε τακτά χρονικά διαστήματα μας δυσκόλεψε αφού και με λάθη δικά μας ανα πάσα στιγμή μπορούσε να γίνει το λάθος. Η ομάδα μας μπήκε δυναμικά στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν αντέξαμε να πιέζουμε περισσότερο απο δέκα λεπτά. Έλειψε η κυκλοφορία της μπάλας απο την ομάδα μας και δώσαμε ευκαιρία στην αγ.νάπα να κάνει ευκαιρίες. Αλλάζοντας τον Μαντούκα με τον Αλεξάνδρου και φτάνοντας αισίως στο 35ο λεπτό ήρθε το γκόλ απο τον Μπόρδα με κεφαλιά. Ηρεμία στους οπαδούς μας αλλά και στην ομάδα. Οι παίκτες χάρηκαν το γκόλ και πήγαν πιο χαλαροί στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι το ΑΠΟΕΛ έπαιξε νευρικά, δίχως ηρεμία και συγκέντρωση αφου είδαμε πολλά λάθη, περισσότερα αυτή τη φορά, στο γήπεδο απο τους παίκτες μας. Δυσφορία στην κερκίδα και αρκετή μουρμούρα αλλά τελικά μετά τις αλλαγές μας, Πίντο έξω, Μπέκμανν μέσα, Μπούντιμιρ έξω, Μπιτόν μέσα βρήκαμε την καλή μας μεριά και σκοράραμε φτάνοντας στο 0-2 και να βάζουμε τους τρείς βαθμούς στο τζεπάκι.

Τα γενικά σχόλια έχουν να λένε για την προβληματική εικόνα της ομάδας μας, τα πολλά λάθη, τους παίκτες μας χωρίς συγκέντρωση και γενικά ένα αρκετά κακό δεύτερο ημίχρονο για το ΑΠΟΕΛ μας.

Να προσέξει ο Ιβαν, λέμε εμείς, να γίνονται οι αλλαγές πιο γρήγορα. Για δεύτερη φορά έδειξαν ΠΟΛΥ καλά στοιχεία οι Μπιτόν και Μπέκμανν. Έχουν δεθεί πολύ γρήγορα με την ομάδα και αυτό είναι ΠΟΛΥ θετικό αφού και οι οπαδοί μας βλέποντας την είσοδο τους στο γρασίδι να αποφέρνει γκόλ για ΑΚΟΜΑ μια φορά και το “ξαλάφρωμα” της σίγουρης νίκης. Οι αλλαγές πρέπει να γίνονται πιο γρήγορα, δεν χρειάζεται μετά απο ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο και ένα κακό δεύτερο να γίνονται οι αλλαγές στο 75 και βάλε. Δηλαδή είναι λογικό.

Θέλουμε το πρωτάθλημα. Δεν χρειάζεται να «ιδρώνουμε» εμείς στις κερκίδες και οι παίκτες στο γήπεδο για να πέρνουμε μια νίκη. Να σοβαρευτούμε και να απαιτήσουμε το πρωτάθλημα όχι μόνο με τα λόγια αλλά και στις πράξεις! Περιμένουμε καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά και καλύτερη οργάνωση τον επόμενο αγώνα της ομάδας μας, κεκλεισμένων των θυρών με τον εθνικό άχνας την εβδομάδα μετά απο τις εκλογές.

Οι ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ έδωσαν ακόμα μια φορά το ΒΡΟΝΤΕΡΟ παρών τους σταθερά δίπλα στην ομάδα και με την φωνή τους βοήθησαν και αυτοί όσο μπορούσαν στη σημερινή νίκη!

Σημειώστε:Ρεπό αύριο για τους ποδοσφαιριστές μας.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Like
Share
Tweet