Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θα είναι η νέα μας μεταγγραφή;

pegasus_LARGE_t_143761_105819547Απο το τελευταίο βίντεο της προπόνησης ενόψη του αγώνα με την Δόξα το Σάββατο είδαμε τον Αδόρνο να λαμβάνει μέρος σε κομμάτια της κανονικής προπόνησης. Πέρασε σημαντικό διάστημα απο τον καιρό που τραυματίστηκε ο παίκτης αλλά ποτέ δεν χάσαμε τις ελπίδες μας οτι θα επανέλθει δριμύτερος πίσω στις ποδοσφαιρικές του υποχρεώσεις. Θα είναι άραγε η νέα μεταγγραφή του Ιανουαρίου;…

Μετά απο τον Δώνη να βάζει τον Ίσμα εκτός ομάδας και προπονήσεων, όλοι οι ΑΠΟΕΛίστες έχουν αφοσιωθεί στην απόκτηση νέου επιθετικού. ‘Αλλοι αναμένουν εξελίξεις απο τον Αδόρνο, άλλοι δεν θέλουν να ρισκάρουν και προτιμούν να έχουν καλυμμένα τα νότα τους με την απόκτηση νέου. Θα μπορέσει ο Αδόρνο να καλύψει τα κενά; Απο τον Σιέριταν δεν είδαμε αποτελέσματα αλλά σκόραρε εις διπλούν στο φιλικό. Απο τον Μπούντιμιρ επίσης δεν είδαμε τα καλύτερα, αλλά στον αγώνα με την Αλκή σκόραρε και αυτός 2 τέρματα απο ασσίστ του πολύ καλού Βινίσιους. Πράγματα και θαύματα το τελευταίο διάστημα. Δεν ξέρουμε τί να περιμένουμε και τι να πιστέψουμε. “Δώστε χρόνο στον Μπούντιμιρ” λένε πολλοί. Να του δώσουμε λέμε εμείς γιατί πολύ απλά ΤΩΡΑ δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς.

Θα είναι όμως ο ΑΔΡΟΝΟ η νέα μεταγγραφή για το ΑΠΟΕΛ μας;  Θα μπορεί να αποδώσει; Θα χρειαστεί πολλή καιρό προσαρμογής στην ομάδα μας; Πολλά τα ερωτήματα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι απλά υπομονή. Ο παίκτης μας δεν έχει αγωνιστεί καθόλου από τις 17/1/2013 και δεν πρόκειται να το κάνει ούτε στον ενάμιση μήνα που απομένει μέχρι τη νέα μεταγγραφική περίοδο.

Εμείς πιστεύουμε στον συγκεκριμένο παίκτη γιατί μας το έχει αποδείξει οτι ΜΠΟΡΕΙ. Ο Ιβάν πίστεψε στο άτομο του και αποδείκτηκε σωστός.   Ελπίδα όλων μας ο πρώτος σκόρερ πέρσι της ομάδας μας να είναι υγιείς και να μπορέσει να προσφέρει στην ομάδα όπως παλιά. Εμείς θα περιμένουμε με αγωνία.

Like
Share
Tweet