Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΑΠΟΕΛ vs Αεκ 18/11/2012 Ωρα 18:00

Αρχίζει το δύσκολο πρόγραμμα της ομάδας μας αφού την Κυριακή 18 Νοεμβρίου για την 10η αγωνιστική του Κυπριακού πρωταθλήματος αντιμετωπίζουμε την άεκ στο ΓΣΠ στις 18:00. Δεν είναι Δευτέρα για αυτό το λόγο οφείλουμε για ακόμη μια φορά να στηρίξουμε την ομάδα μας στο δύσκολο έργο όπως πάντα αφού είμαστε δίπλα της όπου και αν βρίσκεται. Η Αεκ έρχετε απο ήττα στο εντός έδρας της αγώνα με την Αελ. Για πρώτη φορά η άεκ φέτος δέκτηκε γκόλ, και μάλιστα δύο και ελπίζω αυτό να είναι μόνο η αρχή. Για να μπορέσουμε να σκοράρουμε δεν πρέπει να παίξουμε όπως παίξαμε στον προηγούμενο μας αγώνα με την άχνα στο δασάκι. Οφείλουμε να βρισκόμαστε σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και να μήν αφήσουμε το παιχνίδι να κυριαρχήσει μόνο στο κέντρο. Με σοβαρότητα και σίγουρες κινήσεις με ότι σχήμα και αν παρατακτούμε στον αγώνα αυτό πρέπει όπως και δήποτε να πάρουμε ΚΑΙ αυτό το τρίποντο. Ακολουθούν δύσκολοι αγώνες και η ψυχολογία των παικτών θα παίξει ρόλο. Σημειώστε ότι τα προβλήματα στην ομάδα δεν είναι και λίγα αφου ο Ατόρνο, ο Σολάρι, ο Μπίδης, ο Kλουκόφσκι και ο Χιώτης θα είναι εκτός πλάνου για την 18άδα. Tί σχήμα θα έχουμε απο τον Ιβάν αύριο; O Αλωνεύτης θα είναι στην αρχική 11άδα; θα χρησιμοποιήσει Άνθο; Θα αρχίσει με Μπένα; Μπούντιμιρ;

Θα πρέπει να είμαστε πιό σίγουροι στις κινήσεις μας και με την σοβαρότητα και την πειθαρχία μας να αντιμετωπίσουμε την καλή φέτος άεκ για πρώτη φορά και να της δείξουμε ποιός θα είναι ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ φέτος. Δεν πρέπει να χάσουμε τα πόδια μας, αλλά ούτε να κάνουμε βεβιασμένες κινήσεις στο γήπεδο γιατί τέτοιες κακές ενέργειες θα στοιχίσουν σε αυτό τον αγώνα. Προβλέπετε ένα καλό ντέρμπυ αν φυσικά και ο καιρός βοηθήσει.  Το Γ.Σ.Π. αναμένεται να είναι για ακόμα μια φορά έδρα των ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ αφού μετά απο καιρό θα έχουμε την ομάδα μας Κυριακή στο ΓΣΠ.

Εμείς θα είμαστε εκεί, για ακόμα μια φορά δίπλα στην αρρώστια μας. Αν για τον οποιοδήποτε λόγο θα παρακολουθήσετε τον αγώνα απο την τηλεόραση κοπιάστε στο fan club μας APOEL Partidarios Περιφέρειας Παλαιομετόχου, που βρίσκεται στο Παλαιομέτοχο. Εκεί θα βρείτε μέλη του συμβουλίου του fan club μας όπου θα γράφουν μέλη και θα πωλούν τα footer μας. Για λεπτομέρειες για τις εγγραφές και τα διάφορα μας προϊόντα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.apoelpartidarios.com και δείτε τις ΣΤΗΛΕΣ μας.

Θα μας βρείτε επίσης εδώ:

facebook: www.facebook.com/ApoelPartidarios

twitter: @ApoelPartidario

youtube: www.youtube.com/ApoelPartidarios

και στα τηλέφωνα του fan club μας: 97807858  – 97807868

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Like
Share
Tweet