Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αλέξανδρος Τζιόλης – Η απόφαση

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης είναι ένα εκκρεμή μεταγραφικό κεφάλαιο για το ΑΠΟΕΛ που πρέπει να κλείνει και αυτό θετικά σύντομα.  Είναι ένας ποδοσφαιριστής με πολλές αρετές και με ηγετικό χαρακτήρα. Έχει έρθει στην ομάδα μας στις 31 Αυγούστου 2012 (τελευταία μέρα των μεταγραφών) και από τότε έχει γίνει αναγκαίος για την ομάδα μας.  Ταιριάζει άψογα στα πλάνα της ομάδας μας και γι’αυτό πρέπει η τεχνική ηγεσία μαζί με την διοίκηση να δει το θέμα πιο σοβαρά και να τελειώσει θετικά για την ομάδα μας πριν είναι αργά.

Έχουμε δει τον Τζιόλη στο χώρο του κέντρου να παίζει πολύ καλή μπάλα. Να ξέρει που δίνει τη μπάλα και να ξέρει πότε θα προχωρήσει και πότε θα υποχωρήσει. Φάνηκε να δένει εύκολα με την ομάδα αφού δεν του χρειάστηκε και πολύ χρονικό διάστημα να προσαρμοστεί στο περιβάλλον του Αρχάγγελου.

Κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών στην ομάδα μας είδαμε τον παίκτη σταθερό και σε πολύ καλή φόρμα. Στο γήπεδο έδωσε στον ΑΠΟΕΛίστα να καταλάβει ότι είναι πειθαρχημένος και σοβαρός , κάτι που δεν το βρίσκεις σε ένα παίκτη από τα πρώτα του παιχνίδια με την καινούργια του ομάδα. Πρέπει να κάνουμε την σωστή κίνηση και όταν θα τελειώσει ο δανεισμός του από την As Monaco να προσπαθήσουμε για την απόκτηση του. Βρίσκεται σε πολύ καλή ηλικία των 27 χρόνων και φαίνεται ότι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Είναι πραγματικά μια χρυσή ευκαιρία για απόκτηση του παίκτη στην ομάδα μας το καλοκαίρι και σίγουρα ο κόσμος θα το εκτιμήσει γιατί μέχρι τώρα ο παίκτης δεν έδειξε να έχει ελλείψεις στο γήπεδο. Φαίνεται επαγγελματίας και σίγουρα, ο επαγγελματισμός είναι εξίσου σημαντικός στην ομάδα όσο η σταθερότητα ενός παίκτη.

Η εικόνα που έχει ο κόσμος μας για τον παίκτη είναι  πραγματικά πάρα πολύ καλή και πιστεύω ότι οι περισσότεροι από εσάς αν όχι όλοι συμφωνάτε μαζί μου στην απόκτηση του παίκτη στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Οι αρμόδιοι ας σκεφτούν την προσφορά του Τζίολη στην ομάδα και να προχωρήσουν στις κατάλληλες κινήσεις για απόκτηση του.

Βιογραφικό

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 1985 (27 ετών) στην Κατερίνη, Ελλάδα. Έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα από τον τοπικό Απόλλωνα Λιτοχώρου και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2002 από τον Πανιώνιο. Το 2005 έγινε μεταγραφή στον παναθηναϊκό και πολύ γρήγορα έγινε βασικός. Πρώτη φορά εκείνη τη χρονιά είχε αγωνιστεί και στην Εθνική Ανδρών καθώς και το 2008 συμμετείχε στο EURO. Στις αρχές του 2009 παραχωρήθηκε στην Βερντερ βρέμης (Γερμανία) και μετά την λήξη του δανεισμού του επέστρεψε στον Παναθηναϊκό. Στο τέλος Ιανουαρίου το 2010 ο Τζιόλης υπέγραψε στην Ιταλική AC Σιένα. Με τον υποβιβασμό της ομάδας από την πρώτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος ο παίκτης αποκτήθηκε δανεικός απο την Ράσινγ Σανταντερ (Ισπανία) τον Αύγουστο του 2010 για ένα χρόνο. Τον Ιανουάριο του 2012 ο Τζιόλης μεταφέρθηκε στην AS Monaco (Γαλλία) υπογράφοντας 3,5 χρόνια συμβόλαιο. Στις 31 Αυγούστου του 2012 υπέγραψε στην ομάδα μας για ένα χρόνο.

ΑΠΟΕΛ ΕΛΛΑΣ

Like
Share
Tweet