Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ !!!

indexΑυτή τη φορά δεν θα σχολιάσω ούτε θα γράψω κάτι για τον αγώνα. Αυτή τη φορά δεν θα ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο. Αυτή τη φορά θα γράψω για την ανθρωπιά, κάτι που πάρα πολλοί έχουν ξεχάσει εδώ και καιρό! Πόσο λίγος μπορεί να είναι κάποιος άνθρωπος τελικά; Πόσο λίγος μπορεί να γίνει κάποιος οπαδός; Ξεχάσαμε τι θα πεί ΑΞΙΑ και τί θα πεί ANΘΡΩΠΙΑ σε αυτό τον τόπο. Κάθε μέρα βλέπουμε καταστάσεις και πράγματα απερίγραπτα για την Κύπρο μας…

To σημερινό άρθρο είναι αποκλειστικά για τα γραφόμενα διάφορων αντίπαλων οπαδών μας που χαίρονται με το κακό ή ακόμα και τον θάνατο κάποιων ανθρώπων, που απλά να δεν υποστηρίζουν το ίδιο με εκείνους. Είναι απαράδεκτο και προσβλητικό για την ανθρωπότητα να διαβάζουμε και να βλέπουμε τέτοιες ενέργειες. Αν για αυτούς είναι διασκεδαστικός ή ευχάριστος ένας θάνατος ή ένας τραυματισμός τότε τί να γράψουμε; Απλά οτι χάσαμε το νόημα της ζωής ή την αξία της ζωής όταν ζούμε τέτοια γεγονότα.

Στις πιο κάτω φωτογραφίες, οι οποίες κυκλοφορούν στο facebook, μπορείτε να δείτε τι έγραψαν οπαδοί άλλων ομάδων για περιστατικά που έτύχαν στην οικογένεια του ΑΠΟΕΛ τις τελευταίες μέρες. Πολλές φορές λέμε να μην ασχολούμαστε ή να μην δίνουμε σημασία σε οτι συμβαίνει γύρω μας, αλλά κάποια θλιβερά πράγματα απλά δεν επιτρέπονται. Δεν θα παρεκτραπώ και να ασχοληθώ περισσότερο, απλά να γράψω οτι πρέπει ΟΛΟΙ (όχι μόνο ο ΑΠΟΕΛίστας) να προβληματιστούμε απο συμπεριφορές κάποιων ανθρώπων που ξεφεύγουν απο τα πλαίσια της λογικής. Τέτοια γραφόμενα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ και ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ. Ντροπή σε όλους όσους χαίρονται για τον θάνατο ή τον τραυματισμό κάποιου συνανθρώπου τους.

Συλλυπητήρια για ακόμα μια φορά στην οικογένεια και στους φίλους του μικρού Γιώργου. Δύναμη σε όλα τα υπόλοιπα παιδιά που ενεπλάκησαν στο θανατηφόρο δυστύχημα αλλά και στον οπαδό μας που κτυπήθηκε απο πέτρα. Δύναμη αδέρφια. Ο Θεός είναι μεγάλος.

Ανώνυμος ΑΠΟΕΛίστας

10310597_703354809703359_900440027708970235_n

10307187_394427770700363_2690712283124428591_n

Like
Share
Tweet